mart ayında ve bu aydan sonra bebek isteyen anneler hadi bakalım sohbete:)

okadar çok istiyorum ki burda doğu görevindeyim çok sıkılıyorum bir bebek beklesem bebeğimin olacağını bilsem sanki daha çabuk geçecek zaman yaşamak daha anlamlı olacak gibi bakalım ayda tek bir birleşmeyle denk gelecek mi:))

Arkadasım,

Isteme git eşinin yanına evine, sonra iste! Bende 1,5 yıl doğu hizmetindeydim. Orada hamile arkadaşlar vardı. Yanında da kimse yoktu. Son zamanlarda o bu evine gidip iş yapmaya çalışıyordu Allah rızası için. Hem fiziken hemde ruhen yanında aileni, eşini istiyorsun. Orda zaman kolay geçmiyor.

Amin canim insallah.

Bu arada ne durumlar var, doktorlar mesela imkansiz diyor ama allahim veriyor. Umitsizlige kapilmamak lazim.

İnsallah hepimiz mujdeli haberleri yazariz buraya :)

Evet ümitsizlik iyi değil insan çok yıpranıyor. Her şeyin bir zamanı var inşallah bizlere de nasip olacak :)

bende bebegimin olmasını çok istiyorum.troid hastasıyım ilaç kullanıyorum.öncesinde 2 kez düşük yaptım ne yazıkki rahimle ilgili bir sorunum var.umarım isteyen herkezin ve bizim de saglıklı bir bebeğimiz olur.

Bursen canım sen ne zamandır ilaç kullanıyorsun bide ilacın adı ne?

Ben 3 yıldır euthyrox kullanıyorum. Çok şükür troid değerlerim normal çıkıyor ama bende adet düzensizliği var şimdi onu düzenlemek için 3aydır yasmin kullanıyordum bu ay son inşallah. Dr. verse de kullanmayacağım bana çok yan etki yaptı bakalım yaklaşık 15 gün sonra dr. gideceğim neler diyecek..

Back
X