MART AYININ SON HAFTASINDA TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

yazkizim88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
191
63
18
36
:anneadayı: Kizlar gelin buda bizin topigimiz olsun ben haftaya tedaviye baslicam oncesinde yapilmasi gerekenler nelerdir ve devam eden surecte birbirimize destek olalim... Bebislerimiz bizimle bulussun artik... :anneadayı: Başlık yanlış oldu Şubat ayı diyecektim :)

Son düzenleme:
:anneadayı: Kizlar gelin buda bizin topigimiz olsun ben haftaya tedaviye baslicam oncesinde yapilmasi gerekenler nelerdir ve devam eden surecte birbirimize destek olalim... Bebislerimiz bizimle bulussun artik... :anneadayı: Başlık yanlış oldu Şubat ayı diyecektim :)
öncelikle hayırlı olsun..merkezi belirlemediyseniz ön görüşme yapıp gideceğiniz yeri belirlersiniz yok gideceğiniz yeri belirlediyseniz adetin 3.gününe denk gelecek şekilde randevu alın. gitmeden önce de gideceğiniz tüp bebek merkezinin internet sitesinde gitmeden önce yapılması gereken testler yazar onları yaptırın yada ilk muayeneden sonra doktorunuzdan yapılması gereken testeleri isteyin..

öncelikle hayırlı olsun..merkezi belirlemediyseniz ön görüşme yapıp gideceğiniz yeri belirlersiniz yok gideceğiniz yeri belirlediyseniz adetin 3.gününe denk gelecek şekilde randevu alın. gitmeden önce de gideceğiniz tüp bebek merkezinin internet sitesinde gitmeden önce yapılması gereken testler yazar onları yaptırın yada ilk muayeneden sonra doktorunuzdan yapılması gereken testeleri isteyin..
Maslak acibademi dusunuyrm takip baska sehirde yapilacak yumurta toplama ve devami acibadem maslakta olacak insallah tutar bende kucuk bi cikolata kisti var onn disinda hersey normal bizde, cikolata kisti olup da tup bebegi tutan arkadaslardan yorum bekliyrm destek bekliyrm kizlar

Uzuldum Allah saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah hepimize hic degilse tuttugunu gormussun Allah sabir versin
saol canım 7 haftalıktı kalp atışını duyduk haftasına kürtaj oldum..ikinci tedavi için toparlanmam lazım çok zor bir süreç rabbim kimseye yaşatmasın..

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Kızlar bir sorum olacaktı amh ve fsh değerleri dışında ultrasonda yumurta rezervi azlığını her kadın doğum uzmanı görebilir mi? yoksa bunu görebilmek için tüp bebek ve interfilite uzmanı mı olmak gerekir?

Arkadaşlar bizde bu ay tüp bebek için doktora basvurduk fakülteden rapor çıkartıp martta inşallah tedaviye başlayacağız Rabbim kimsenin kucağını evlatsiz birakmasin

Maslak acibademi dusunuyrm takip baska sehirde yapilacak yumurta toplama ve devami acibadem maslakta olacak insallah tutar bende kucuk bi cikolata kisti var onn disinda hersey normal bizde, cikolata kisti olup da tup bebegi tutan arkadaslardan yorum bekliyrm destek bekliyrm kizlar[/QUOTE

Benimde cikolata kistim var dun yumurtalarin toplandi 3 ay menopoza girip sonra transfer olucak sizde nasil bir uygulama yapilacak

Back
X