- 24 Aralık 2014
- 191
- 63
- 18
- 36
- Konu Sahibi yazkizim88

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle hayırlı olsun..merkezi belirlemediyseniz ön görüşme yapıp gideceğiniz yeri belirlersiniz yok gideceğiniz yeri belirlediyseniz adetin 3.gününe denk gelecek şekilde randevu alın. gitmeden önce de gideceğiniz tüp bebek merkezinin internet sitesinde gitmeden önce yapılması gereken testler yazar onları yaptırın yada ilk muayeneden sonra doktorunuzdan yapılması gereken testeleri isteyin..Kizlar gelin buda bizin topigimiz olsun ben haftaya tedaviye baslicam oncesinde yapilmasi gerekenler nelerdir ve devam eden surecte birbirimize destek olalim... Bebislerimiz bizimle bulussun artik...
Başlık yanlış oldu Şubat ayı diyecektim :)
Maslak acibademi dusunuyrm takip baska sehirde yapilacak yumurta toplama ve devami acibadem maslakta olacak insallah tutar bende kucuk bi cikolata kisti var onn disinda hersey normal bizde, cikolata kisti olup da tup bebegi tutan arkadaslardan yorum bekliyrm destek bekliyrm kizlaröncelikle hayırlı olsun..merkezi belirlemediyseniz ön görüşme yapıp gideceğiniz yeri belirlersiniz yok gideceğiniz yeri belirlediyseniz adetin 3.gününe denk gelecek şekilde randevu alın. gitmeden önce de gideceğiniz tüp bebek merkezinin internet sitesinde gitmeden önce yapılması gereken testler yazar onları yaptırın yada ilk muayeneden sonra doktorunuzdan yapılması gereken testeleri isteyin..
Amin sagolasin, sizin tuttmu, tuttuysa kacincisinda tutt uY yazkizim88 geçmiş olsun canım benim yumurta rezerv azlığı var.. allah gönlüne göre versin canım
evet canım tuttu fakat 8 haftalıktı kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu..ilk denemeydiAmin sagolasin, sizin tuttmu, tuttuysa kacincisinda tutt u
Uzuldum Allah saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah hepimize hic degilse tuttugunu gormussun Allah sabir versinevet canım tuttu fakat 8 haftalıktı kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu..ilk denemeydi
saol canım 7 haftalıktı kalp atışını duyduk haftasına kürtaj oldum..ikinci tedavi için toparlanmam lazım çok zor bir süreç rabbim kimseye yaşatmasın..Uzuldum Allah saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah hepimize hic degilse tuttugunu gormussun Allah sabir versin
Allah sabir versin eminim zordur elimizden bisey gelmiyor duadan baskasaol canım 7 haftalıktı kalp atışını duyduk haftasına kürtaj oldum..ikinci tedavi için toparlanmam lazım çok zor bir süreç rabbim kimseye yaşatmasın..
Maslak acibademi dusunuyrm takip baska sehirde yapilacak yumurta toplama ve devami acibadem maslakta olacak insallah tutar bende kucuk bi cikolata kisti var onn disinda hersey normal bizde, cikolata kisti olup da tup bebegi tutan arkadaslardan yorum bekliyrm destek bekliyrm kizlar[/QUOTE
Benimde cikolata kistim var dun yumurtalarin toplandi 3 ay menopoza girip sonra transfer olucak sizde nasil bir uygulama yapilacak