martda hamile kalıp aralıkta doğum yapacak anneler

umran2034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
14
0
36
İstanbul
arkadaslar martda hamile kaldım aralıkta da inşallah hayırlısıyla doğum olur buyrun hep beraber bildiklerimizi birbirimize sunalım

cnm bende martta hamile kaldım aralıkta doğum olucak ama ben daha 2 gün oldu öğreneli kendime göre bi topik buldum sonunda ama burdada kimse yok bizden başka

aynen cnm galiba sadece biz varız martda hamiş kalan. ben bugun doktoro gidecegim bakalım ne yapıcamı bılmıyoorum. senin memleket neresi ben istb avrupa yakasındayım sağlıkçı olmama ragmen hangı dr hangı hast. diye düşünüyorum

evt cnm başka topiklerde var sanırım burayı kimse daha keşfetmedi heralde :)) ben sakarydanım cnm bende yarın doktora gidicem benimde kafam karışık araştırdım bir kaç tane bende daha erken nsılsa memnun kalmazsam hemen değişirdiririm artık :S

cnm şimdilik hersey normal bakalım ama resmen göbek deliğim içine çekiliyor içerde neler oluyor cok merak ediyorum çekildigini hissediyorum :26::26::26::26::26:

cnm doktorun ne dedi... Benimde çok kötü çekiyor aşırıd derecede mide bulantım var tuzlu çubuktan başka hiç birşey yiyemiyorum... 1o gün sonra bir daha gel dedi bana daha çok küçük tam gözükmüyor dedi

kesesi normal dedi suanda ben 6 hafta 3 günlüğüm ozaman için 5 haftalıktım bebek gözükmedi tabi ama kese normaldı haftaua cuma tekrar cagırdı bakalım ben hiç bişey yiyemiyorum nolcak bole bir kucagımıza alsak sağ salım kaç yasındasın sen cnm

Amin cnm amin biran önce zaman geçsin istiyorum bende mide bulantıları geçsin kıpraşmaya başlasın dimi en güzel zamanlar o zaman diyorlar...Çok ufak bişey var dedi banada işte bende 6 haftalığım şuan biraz daha bekliyip öyle gidicem ben tahlilerde normal çıktı... Benimde çok kötü geçiyor cnm ama annelik boşuna kutsal değil sabır ediyoruz işte...ben 24 yaşındayım bizim bebişim biraz erken gelmek istedi nasip böyleymiş... Sen kaaç yaşındasın?

Son düzenleme:
25 yasındayım cnm bende bugun dr gittim bebişimi gördum kalp atışını dınledım
cok güzel bi görüntü ya 2 ayı dolguruyoruz artık hadı geriye kaldı 7 ay cnm hepimizin sağ sağlım cıkması inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…