Gebeliğe Hazırlık Martta aşılama yaptıracaklar Aşılama yaptıranlar gonalf hangi dozda kullandınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
Martta inşallah aşılama yaptıracağım gonalf hangi dozlarda kullandınız kızlar

Merhaba canım ben 5 gün 75 mg 5 gün 112.5 kullandım

Merhaba aşılamayı ne zaman yaptırdınız acaba bır de belirtınız var mı merak ettım 😊
Merhaba canım 23 Şubat'ta yaptırdım daha 7gun oldu nasip olursa pazartesi test yaparım akıntım var birde sırt ağrım ara ara kasik ağrım oluyor bı sıcak bı soğuk oluyor üşüyorsam aniden sıcak basıyor 😁 ama bunlar ilaç ve iğne etkisi olabilir insllah güzel sonuçlar alırım ❤️

Merhaba canım 23 Şubat'ta yaptırdım daha 7gun oldu nasip olursa pazartesi test yaparım akıntım var birde sırt ağrım ara ara kasik ağrım oluyor bı sıcak bı soğuk oluyor üşüyorsam aniden sıcak basıyor 😁 ama bunlar ilaç ve iğne etkisi olabilir insllah güzel sonuçlar alırım ❤️
Canım hayırlısıyla ınsallah hepımızın de bebeği olur 😇 bizim aşılama tarıhlerımız cok yakınmıs ben de 21 şubatta yaptırdım beklemedeyım gunler de gecmek bılmıyor

Canım hayırlısıyla ınsallah hepımızın de bebeği olur 😇 bizim aşılama tarıhlerımız cok yakınmıs ben de 21 şubatta yaptırdım beklemedeyım gunler de gecmek bılmıyor
Yaa sende var mı belirti 🤗 inşallah güzel haberlerini alırız ❤️

Yaa sende var mı belirti 🤗 inşallah güzel haberlerini alırız ❤️
Benım 1 hafta önce kasık agrısı tarzı bıseyler vardı bır de rahımımın oldugu yerde de hassasıyet gıbı bısey vardı karın agrısı falan sımdı agrılarım aza ındı ama arada bel agrım oluyor baska bırsey yasamadım ben ıyı mı kötü mü bılemedım kafam karışık 🙈

25 yaşındayım sebebsiz infertilite dedi ikimizde Dr bı sorun yok malesef
Ben 26 yasındayım esımın dr benım de hersey normal benım de sebepsız dedıler rahım fılmı bıle cektırdım tüpler acık hersey normal dıyor ama sonuc olarak olmadı hıc bebek olusmadı 2 yıl normal yollarla denedık 1 yılı asagı yukarı pandemı surecındeydı ılacla bırsey denemedık doktora asılama ıstedıgımı soyledım klomen verdı yumurta takıbı yapıldı sonra catlatma ıgnesı oldum asılama yapıldı beklemedeyım neden bılmıyorum ama olumsuz sonuclanacak gbı hıssedıp korkuyorum 🙁

Ben 26 yasındayım esımın dr benım de hersey normal benım de sebepsız dedıler rahım fılmı bıle cektırdım tüpler acık hersey normal dıyor ama sonuc olarak olmadı hıc bebek olusmadı 2 yıl normal yollarla denedık 1 yılı asagı yukarı pandemı surecındeydı ılacla bırsey denemedık doktora asılama ıstedıgımı soyledım klomen verdı yumurta takıbı yapıldı sonra catlatma ıgnesı oldum asılama yapıldı beklemedeyım neden bılmıyorum ama olumsuz sonuclanacak gbı hıssedıp korkuyorum 🙁
Güzel düşün güzel olsun inşallah çok güzel sonuç alırız ❤️🤗

İnsallah ikimiz de çift çizgıyı goruruz 🥰 burdan mutlaka sonuclarımızı yazalım bız ve bızım gıbıler varsa yazarsa paylasırsa daha guzel gecer dıye düşünüyorum ortak bir sıkıntıyı yasıyoruz cunku
Olur canım sen ne zaman test yapacaksın

Back
X