Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam teşekkürler ben de 75 kullanıyorum ama fazla mı diye düşünmüştümMerhaba canım ben 5 gün 75 mg 5 gün 112.5 kullandım
Yok canım yumurta durumuna göre tekrar artırır veya azaltirTamam teşekkürler ben de 75 kullanıyorum ama fazla mı diye düşünmüştüm
Sizin tuttu mu ne aşamadasınız pekiYok canım yumurta durumuna göre tekrar artırır veya azaltir
Ben daha 4. Günum çok başındayımSizin tuttu mu ne aşamadasınız peki
İnşallah pozitif olurBen daha 4. Günum çok başındayım![]()
Amin inşaallah güzel sonuçlar alırız hepimizİnşallah pozitif olur![]()
Merhaba aşılamayı ne zaman yaptırdınız acaba bır de belirtınız var mı merak ettımBen daha 4. Günum çok başındayım![]()
Merhaba canım 23 Şubat'ta yaptırdım daha 7gun oldu nasip olursa pazartesi test yaparım akıntım var birde sırt ağrım ara ara kasik ağrım oluyor bı sıcak bı soğuk oluyor üşüyorsam aniden sıcak basıyorMerhaba aşılamayı ne zaman yaptırdınız acaba bır de belirtınız var mı merak ettım![]()
Canım hayırlısıyla ınsallah hepımızın de bebeği olurMerhaba canım 23 Şubat'ta yaptırdım daha 7gun oldu nasip olursa pazartesi test yaparım akıntım var birde sırt ağrım ara ara kasik ağrım oluyor bı sıcak bı soğuk oluyor üşüyorsam aniden sıcak basıyorama bunlar ilaç ve iğne etkisi olabilir insllah güzel sonuçlar alırım
![]()
Yaa sende var mı belirtiCanım hayırlısıyla ınsallah hepımızın de bebeği olurbizim aşılama tarıhlerımız cok yakınmıs ben de 21 şubatta yaptırdım beklemedeyım gunler de gecmek bılmıyor
Benım 1 hafta önce kasık agrısı tarzı bıseyler vardı bır de rahımımın oldugu yerde de hassasıyet gıbı bısey vardı karın agrısı falan sımdı agrılarım aza ındı ama arada bel agrım oluyor baska bırsey yasamadım ben ıyı mı kötü mü bılemedım kafam karışıkYaa sende var mı belirtiinşallah güzel haberlerini alırız
![]()
Bır de özel olmazsa kaç yaşındasın bellı bır sorunun mu vardı aşılama yaptınızYaa sende var mı belirtiinşallah güzel haberlerini alırız
![]()
25 yaşındayım sebebsiz infertilite dedi ikimizde Dr bı sorun yok malesefBır de özel olmazsa kaç yaşındasın bellı bır sorunun mu vardı aşılama yaptınız
Ben 26 yasındayım esımın dr benım de hersey normal benım de sebepsız dedıler rahım fılmı bıle cektırdım tüpler acık hersey normal dıyor ama sonuc olarak olmadı hıc bebek olusmadı 2 yıl normal yollarla denedık 1 yılı asagı yukarı pandemı surecındeydı ılacla bırsey denemedık doktora asılama ıstedıgımı soyledım klomen verdı yumurta takıbı yapıldı sonra catlatma ıgnesı oldum asılama yapıldı beklemedeyım neden bılmıyorum ama olumsuz sonuclanacak gbı hıssedıp korkuyorum25 yaşındayım sebebsiz infertilite dedi ikimizde Dr bı sorun yok malesef
Güzel düşün güzel olsun inşallah çok güzel sonuç alırızBen 26 yasındayım esımın dr benım de hersey normal benım de sebepsız dedıler rahım fılmı bıle cektırdım tüpler acık hersey normal dıyor ama sonuc olarak olmadı hıc bebek olusmadı 2 yıl normal yollarla denedık 1 yılı asagı yukarı pandemı surecındeydı ılacla bırsey denemedık doktora asılama ıstedıgımı soyledım klomen verdı yumurta takıbı yapıldı sonra catlatma ıgnesı oldum asılama yapıldı beklemedeyım neden bılmıyorum ama olumsuz sonuclanacak gbı hıssedıp korkuyorum![]()
İnsallah ikimiz de çift çizgıyı goruruzGüzel düşün güzel olsun inşallah çok güzel sonuç alırız![]()
Olur canım sen ne zaman test yapacaksınİnsallah ikimiz de çift çizgıyı goruruzburdan mutlaka sonuclarımızı yazalım bız ve bızım gıbıler varsa yazarsa paylasırsa daha guzel gecer dıye düşünüyorum ortak bir sıkıntıyı yasıyoruz cunku
Canım 5 mart adetın ılk günü eger ogun olmazsam 5 ve 6 mart test yaparım bazen gec gorunuyormus idrarda. İlk kana yansıyormus hcg degerıOlur canım sen ne zaman test yapacaksın