martta hamile kalanlar burda buluşalımmı?

slm arkadaşlar allah nasip ederse sonuna geldim artık hamileliğin 10 kasım büyük gün artık oğlumuzu kucağımıza almaya hazırlanıyoruz allahım herkese nasip etsin inşallah kimseyi yarı yolda koymasın inşallah. herkese hayırlı doğumlar dilerim görüşmek üzere

10 kasım dedim ama bebişim beklemedi 5 kasımda kucağımıza aldık çok şükür allahım herkesi kurtarsın kimseyi yarı yolda bırakmasın bebişim iyi bende iyim allaha şükür grşrz

Nurum, sen Aralık Anneleri Listesinde 1. sıradaymışsın ve doğurmuşsun tesadüfen gördüm:46: Çok sevindimm, gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah yavrunuzu:31:
Ayy şaşırdım, bizim topiğe de keşke haber verseydin:34:
Sevgiler:71:

çok teşekkürler canım darısı başına olsun inşallah .herşey yolunda bebişim de çok iyi bnde yarın bebek mevlüdümüz var kısmetse çok güzel telaşlar bunlar evet haber vereyim haklısın

mevlüdümüzde oldu çok şükür herşey yolunda çok güzeldi darısı hepinizin başına inşallah sağ salim haberlerinizi alalım

17 agustos dogum tarıhı verdı doktor bebısımız kısmetse erkek doktor tahmını sure verdı 17 agusts dıye ama dogum sızce nezmn olur hanı duyddum kı ekrk cocuklrı 10 gun gec dogu yodıye o yuzden sorayım dedım

benimde son adet tarihim 2 mart bu hafta doktora gidicem dün test yaptım çift çizgiyi gördük çok ani oldu ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum ama eşim çok hevesli çok heycanlandı hayırlısı olsun hakkımızda

Back
X