Kişisel Bakım Ürünleri maşa önerebilirmisiniz ?

ben PHILIPS HP4657 SALON CURL ESSENTIAL SAÇ MAŞASI kullanıyorum çokta memnunum sıkı sarınca minik dalgalar daha özensiz rahat sarınca iri dalgalar elde ediyorum.

kesinlikle remington cı75 modelini öneriyorum. harika bir maşa. ben 3 senedir kullanıyorum. herkes soruyor hangi maşayı kullanıyorsun diye. ben 19 luk olanı kullanıyorum biraz daha kalınını da almak istiyorum. remington ürünleri gerçekten çok güzel. rowenta da kullandım ben ama kesinlikle remington diyorum tatlım

kesinlikle babyliss muhteşem bi marka saç uzunluğunuza göre 19, 25 veya 32 lik olanlarından birini tercih edebilirsiniz benden tavsiye saçlarınız zor şekil alıyorsa 19 luk olanını tercih edin

Babyliss ürünlerini buradan inceleye bilirsin. Babyliss Markasının Maşaları gerçekten çok iyi Babyliss C325E Sublime Touch kullanıyorum gayet kullanışlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
BabyLiss Markadan Başka Masa almayin ... Butun masalari denemis biri olaraktan iclerinde en basarilisi BabyLiss .. ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Babyliss elbette. Yalnız dikkat etmeniz gereken bi şey var. Babyliss in bi normal serisi var bir de pro serisi var. Pro serisi adından anlaşılacağı üzere profesyonel kullanım için yani kuaförler için. Ben kesinlikle eğer ilk kez maşa kullanmıyorsanız bu pro serisini kullanmanızı öneririm. Diğer serisinin çok bi farklı yok fiyasadaki ürünlerden. Pro serisi ürünleri eminönünde zaza handan bulabilirsiniz en uygun fiyat orada. Normal sersinide gene eminönünde amten ticaretten bulabilirsiniz gene en uygun fiyat orada. İkisindedr fiyat farkı yadsınamayacak kadar çok. Üşenmeyip gidip alın derim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

REMINGTON CI8319 Keratin Therapy Pro Curl 19mm Seramik Saç Maşası remıngton cok ıyı ya almanlar bılıyor bu ısı novabazar . com dan aldım :41::32::nazar:

Kesinlikle babyliss çok güzel ürünler. Kaliteli. Eminönündeki ürünleri satın aldığım adam bile onu önerdi. Normalde ben braun almayı düşünüyordum. İyikide braun almamışım diyorum

bu adresi inceleyebilirsiniz. Babyliss ürünleri mevcut. Fiyatlar bir çok siteye göre daha uygun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben babyliss wag masa aldim
Cok dogal duruyor ve kullanimida cok kolay. Bi bak derim..

Back
X