J jughead Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2017 38 11 38 30 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi jughead #1 Merhaba benim saçlarım düz ve ince telli. Uygun fiyatlı saçı çok yıpratmayan bir maşa arıyorum ve doğal dalgalar yapmak istiyorum. Kullandığınız ve hoşunuza giden maşaları yazar mısınız?
Merhaba benim saçlarım düz ve ince telli. Uygun fiyatlı saçı çok yıpratmayan bir maşa arıyorum ve doğal dalgalar yapmak istiyorum. Kullandığınız ve hoşunuza giden maşaları yazar mısınız?
A Aylin3333 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2017 1.299 1.263 133 30 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi jughead #2 En iyisi remington, kullanıyorum çok memnunum, hızlı ve çok etkili. Kalın olanını alırsanız doğal dalgalar elde edersiniz
En iyisi remington, kullanıyorum çok memnunum, hızlı ve çok etkili. Kalın olanını alırsanız doğal dalgalar elde edersiniz
H honey bunch Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Haziran 2018 13.813 23.025 348 30 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi jughead #3 Babylis severek kullanıyorum Seramik olan alın diyorlardı daha az kırıyormus tabi yenilenen teknolojiyle değişmiş olabilir
Babylis severek kullanıyorum Seramik olan alın diyorlardı daha az kırıyormus tabi yenilenen teknolojiyle değişmiş olabilir
J jughead Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2017 38 11 38 30 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi jughead #4 Aylin3333 .!.: En iyisi remington, kullanıyorum çok memnunum, hızlı ve çok etkili. Kalın olanını alırsanız doğal dalgalar elde edersiniz Genişletmek için tıkla... honey bunch .!.: Babylis severek kullanıyorum Seramik olan alın diyorlardı daha az kırıyormus tabi yenilenen teknolojiyle değişmiş olabilir Genişletmek için tıkla... Yorumlarınız için teşekkür ederim
Aylin3333 .!.: En iyisi remington, kullanıyorum çok memnunum, hızlı ve çok etkili. Kalın olanını alırsanız doğal dalgalar elde edersiniz Genişletmek için tıkla... honey bunch .!.: Babylis severek kullanıyorum Seramik olan alın diyorlardı daha az kırıyormus tabi yenilenen teknolojiyle değişmiş olabilir Genişletmek için tıkla... Yorumlarınız için teşekkür ederim
Yabanmersini14 Sarı Çiceaaaghhh 🌻🌻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 1.332 5.177 108 31 30 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi jughead #5 Remington.