Masaj meselesi..Bakar mısınız arkadaşlar

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Kızlar benim doktorum burnum için masaj önermedi ..masaj yapmana gerek yok dedi ama forumda pek çok kişi masaj yapıyor zararlı bir şeyse eğer neden bunca kişi yapsın.. burnumun sırtında kemer gibi bir şey vardı bende doktor masaj yap dememesine rağmen bir kere yaptım ve sanki kemeri azaldı bilmiyorum artık masajın etkisi mi burnum mu oturuyor bilemedim ama iyi geldiyse devam etmek isterim ..sizce masaj vermemesi normal mi masaj olmazsa şişlikler yine normal biçimde bir aksaklık olmadan iner mi

Son düzenleme:
masaj vermediyse yapma derim..sonuçta her burun için farklı bir masaj öneriyor doktorlar..ayrıca bildiğim kadarıyla burnun alcağı son şekil değişmiyor..ama için rahat etmiyorsa ve doktoruna ulaşabiliyorsan sor derim :)

masaj vermediyse yapma derim..sonuçta her burun için farklı bir masaj öneriyor doktorlar..ayrıca bildiğim kadarıyla burnun alcağı son şekil değişmiyor..ama için rahat etmiyorsa ve doktoruna ulaşabiliyorsan sor derim :)

doktora sormuştum ameliyattan sonra masaja gerek yok demişti ama burdaki estetik olan kızlarla konuştuğumda çoğu garipsiyor neden masaj vermedi diye zorunluymuşum gibi hissettim ben de... kemerimi azalttı sanki ya masaj yapmasam o kemer gitmezse diye endişeleniyorum cebinden aradım doktorumu çekmiyordu sonrada kapalıydı ikinci bir kez anlatamadım endişelerimi

doktora sormuştum ameliyattan sonra masaja gerek yok demişti ama burdaki estetik olan kızlarla konuştuğumda çoğu garipsiyor neden masaj vermedi diye zorunluymuşum gibi hissettim ben de... kemerimi azalttı sanki ya masaj yapmasam o kemer gitmezse diye endişeleniyorum cebinden aradım doktorumu çekmiyordu sonrada kapalıydı ikinci bir kez anlatamadım endişelerimi

bende ameliyat oldum,benim doktorum da masaj vermedi :) hiç bir şey için zorunlu hissetme her doktor ve yöntemleri farklıdır :)

benim doktorumda masaj yap dedi ama agrı yaptı dinlemedim sonuc olarak 1aylık oldu elime gelen çıkıntılar kayboldu masaj yapsanda yapmasanda geçiyo şişlikler yapmaya gerek yok diye düşünüorum

Back
X