- Konu Sahibi fataldanger
-
Ben vermezdim.Arkadaşlar merhaba, Kariyer Yaşam Eğitim Merkezi'nin online Masal Anlatıcılığı Kursu'na yazılmayı düşünüyorum. Kurs sonunda verilen sertifika, çocuk eğitimi alanında çalışmadığım için iş edinmede bir işime yaramayacak büyük ihtimalle. Yine de sevdiğim bir alan olduğu için kaydolmayı düşünüyorum fakat kurs ücreti 6.000 tl. Sizce böyle bir kurs için bu ücret verilir mi?
Fazla biraz sanki değil miBen vermezdim.
Fazla ve açıkçası gereksiz buldum. Bir başkasının davranışlarını modellemenin bu tip duygu geçişi gerektiren konularda iğreti durduğunu düşünüyorum. Bu tip eğitimlerde de genelde bir anlatım tarzı öğretiliyor. Ben o yapay tarzı ve tavrı sevmiyorum.Fazla biraz sanki değil mi
Udemy deki eğitimlere baktınız mı birkaç eğitim var bence önce onlara bakın baktınız sizi kesmiyor daha ileri düzey istiyorsunuz o zaman alırsınız o kursu. Sonuçta acelesi yok ilgi alanınız oldugu için istiyorsunuz.Arkadaşlar merhaba, Kariyer Yaşam Eğitim Merkezi'nin online Masal Anlatıcılığı Kursu'na yazılmayı düşünüyorum. Kurs sonunda verilen sertifika, çocuk eğitimi alanında çalışmadığım için iş edinmede bir işime yaramayacak büyük ihtimalle. Yine de sevdiğim bir alan olduğu için kaydolmayı düşünüyorum fakat kurs ücreti 6.000 tl. Sizce böyle bir kurs için bu ücret verilir mi?
Orası da ücretli mi acaba? Ah evet evet acelem yok fakat birkaç ay sonra gitmek istediğimde fiyatı daha da artmış olursa diye korkuyorum biraz.Udemy deki eğitimlere baktınız mı birkaç eğitim var bence önce onlara bakın baktınız sizi kesmiyor daha ileri düzey istiyorsunuz o zaman alırsınız o kursu. Sonuçta acelesi yok ilgi alanınız oldugu için istiyorsunuz.
Haklısınız, çok teşekkür ederim.Hobileriniz için ayıracak 6bin tlniz varsa olur neden olmasın. İlgi alanınız ise gidin görün baskalarının lafına bakmayın bence
Ücretli ama çok cüzi miktarlar 300-350₺ gibi. Tabi eğitimin kaç saatlik olduğuna yorumlarına falan bakarsınız. Size alternatif olabilecek bir eğitim varsa alırsınız.Orası da ücretli mi acaba? Ah evet evet acelem yok fakat birkaç ay sonra gitmek istediğimde fiyatı daha da artmış olursa diye korkuyorum biraz.
Çok teşekkür ediyorum. Bu kulağa çok iyi geliyor. Umarım orada bulabilirim. Çünkü bir kursa vermek için 6bin tl benim gibi bir işsiz için biraz fazla.Ücretli ama çok cüzi miktarlar 300-350₺ gibi. Tabi eğitimin kaç saatlik olduğuna yorumlarına falan bakarsınız. Size alternatif olabilecek bir eğitim varsa alırsınız.
hangi site, linkini atabilir misiniz?Aynı kursu googlea yazınca ücretsiz hali çıkıyor
Yaz çıkıyor ieenstu bir sürü kurs var ücretsizhangi site, linkini atabilir misiniz?
Çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederimYaz çıkıyor ieenstu bir sürü kurs var ücretsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?