MasaÜstünüze Ciceklerle susleyin yanliz hergun Sulamaniz gerekir

Quelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
549
3
96
Diğer
DesktopPlant, masaüstünde çiçek yetiştirebileceğiniz bir program. Her türden birçok çiçek programın içerisinde bulunuyor. Çiçekler 3 boyutludur. Çiçeklerin bulunduğu toprağın sıcaklığını sizin belirlemeniz gerekiyor, ayrıca hergün su vermeniz gerekiyor ki çiçeğiniz solmasın.Bir Tesekkur yeter heheh

http://rapidshare.com/files/20771188/Desktop_Plant2.2.7.rar

0_desktopplant.jpg

Indiremeyen arkadaslar ilk once su linkten rapiden nasil dosya indirelecegine baksinlar..
rapid suanda tavsanli sayi sistemine gecmis sadece tavsan kafasi olan rakamlari yazin
ondan sonra kayit islemi basliyo eger yanlis yazdiniz ise tekrar denemeniz gereiyor..
dosyayi indirdikten sonra icinde ki DEsltoplantsetup dosyasini calistirmaniz gerekiyor
yapmaniz gereken bunlar eger yapamayanlar tekrar sorunsunlar yardimci olacagim
tskr

Son düzenleme:
ben bunu indirsem virüs falan gelmez dimi? bir de pc de fazla yer kaplıyor mu bu program? ha bir de nasıl indirmem gerekiyor??? cevaplarsanız sevinirirm... :)

benim çiçek kurutmakda üstüne yoktur.. hiç bulaşmayayım şakkıdı

Deneyelim bakalım nasıl bişi...Teşekkürler canım....

Bu arada programı yükledim canım masaüstümde çok güzel bir ayçiçeğim oldu bakalım çiçek açacak mı yakında:)))) İnşallah solmaz üzülürüm sonra:(((

Son düzenleme:
Ya Ben Bunu Yuklemisim Hatta Masaustunde 3 Tane Cicek Var Nasil Kaldircam Ben Simdi Bunlari Acilll Cvp

harika bişey ya bayıldım:dance:
gülçiçek denetim masasından ekle kaldırla kaldırabilirsina.s.

ya ben yanlışlıkla iki tane koymuşum masa üstüne birini nasıl kaldıracağım....

Back
X