Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
neden indiremediniz arkadasim simdi ben deniyecegim link mi öldu acaba diye
ama suanda rapid den 18 dk beklemem lazim
indirip silmek isteyenler ekle kaldirdan silebilirler
baska sorusu olan :)
Yaa arkadaşlar neden indiremediniz acep....:uhm: Çok basit.... Ben indirmiştim, şimdi çiçeğim 14 günlük 19 saatlik oldu:dance: Ay çok güzel bu ya... Sanal bebek gibin her gün suluyorum, toprağını eşeliyorum, güneşini artırıyorum çok hoş gerçekten...Şeniz
bende şimdi indirdim programı ve çiçeğimi bakmaya hazırım .bakalım ne zaman çiçek açıcak.Ben çiçeğime iyi bakarım çünkü buna benzer nette bir stede bakıyorum 1 senedir
canım paylaşım için sağol a.s.
ben bu işi bir türlü anlıyamadım gitti ya arkadaşlar bana da yardımcı olursanız sevinirim çünki beceremiyorum kaç kere denediysem olmadı ya en sonunda kafayı yedim artıkın yaneeekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ayrıca çokta merak ettim şu çiçek büyütme işini CADIARZUCADIARZU
ben indirdim ve 2 çiçek seçtim büyütmek için.. deniycem birine çok fazla su verdim güneşi çok verdim sıcaklığı yükselttim.. diğerini normal yapıyorum bakalım neler olcak :1rolleyes: