Maskeli seytan

FERRERO

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
7
0
1
Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. Benim bir tane eltim var, melek yüzlü şeytan bir eltim. Ben bu eltimle birlikte ev aldım. Bana abla arkadaş olur yoldaş olur diye düşündüm. Kendiside kendini bana iyi tarafından gösterdi. Güler yüzü tatlı dile ile herkesi parmağına dolayabilen bir kadın bu. Ailenin ve eşinin korkup saygisizliklarina ağzını açamadığı birisi. Bu kadın bütün mahalleyi kendine bağladı mağduru oynaya oynaya..evi satıp gitsem onun ekmeğine yağ sürmüş olurum. Satmasam benim huzurum kaçıyor. Hayatımda bir insandan bukadar nefret etmedim. Napicam inanın bilmiyorum. Eşim konunun dışında kalmak istiyor. Konuya fazla ilgili değil. Bence oda onun dilinden korktuğundan.

Elti gemisi yürümez derler.
Onunla aynı ortamda bulunmak ve sürekli birbirinizi görmek zorunda değilsiniz . Huzuru nerede bulacaksanız oraya gidin ...

Birlikte ev aldım derken; aynı evde mi yaşıyorsunuz? Yatırım adına ortak bir ev mi aldınız? Satmanızın size bir zararı olmayacaksa satın kurtulun.

Satmak istemiyorsan uyuz bir kiracı bul kendinde başka yere taşın

Ben uzaktan gelin geldim ve eltim bu şehirde doğma büyüme. Bende yanlız kalmam en azından diye ona sarildim..işte boşuna dememisler suya düşen yılana sarilirmis diye. O beni ama hiç istemedi evde alem yapar dünya kadar insan çağırır bende aynı apartmanda bir tas kahve içmeye bir sohbete hasret yaşadım. Şimdi kızım okula başladı. Burdan tasinsam çocuğumun okulu ne olacak? Bir şeytan yüzünden tüm düzenimimi bozayım?

Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. Benim bir tane eltim var, melek yüzlü şeytan bir eltim. Ben bu eltimle birlikte ev aldım. Bana abla arkadaş olur yoldaş olur diye düşündüm. Kendiside kendini bana iyi tarafından gösterdi. Güler yüzü tatlı dile ile herkesi parmağına dolayabilen bir kadın bu. Ailenin ve eşinin korkup saygisizliklarina ağzını açamadığı birisi. Bu kadın bütün mahalleyi kendine bağladı mağduru oynaya oynaya..evi satıp gitsem onun ekmeğine yağ sürmüş olurum. Satmasam benim huzurum kaçıyor. Hayatımda bir insandan bukadar nefret etmedim. Napicam inanın bilmiyorum. Eşim konunun dışında kalmak istiyor. Konuya fazla ilgili değil. Bence oda onun dilinden korktuğundan.
Konu ne tam olarak anlaşamadığınız içinmi evi satsam falan dediniz çok saçma

Cokta fifi der bende gezerim ev ayrı kapı ayrı ...Anlamadım ama .
Elti yanimda degil yine sevmem gezmeyi .Kursa git yeni çevre edin .

Sizi davet etnezse etmesin ananiz degil babaniz değil ailenizden biri hiç değil. Yerinizde olsam başkasına bağımlı yasamaktan vazgeçerim. Tanımadığınız bir komşu bir yabancı gibi düşünün beklentiye girmeyin. Taşınıp düzeninizi bozmaya değmez.

Ben taşındım kurtuldum. Başka ilden gelin olup gelmiştim. Sabahlara kadar içkili alem yapardı benim eltim günle fln işi olmaz. Kahkahalarından uyutmazdı. Allah ıslah eylesin başka da birşey demem. Kıskançlık insana neler yaptırıyor halbuki bi çay da sana doldursa bi tabak daha çıkarsa ölmez değil mi

Ben bir adet tatli dili ve guler yuzuyle herkesin sevdigi elti, bir adet de ona olan kiskancligi nefrete donusmus elti gordum, o da sizsiniz gibi... Kadinin bir kotulugunu goren olmamis, sirf seviliyor diye bu ne nefret?
Evi satip uzaklasin, eminim kadin da rahat eder siz de.

E evinizde takılın kendi başınıza çıkın gezin ne güzel işte
Nesine takıldınız anlamadım :kahve:

Onun ekmeğine yağ sürmemek, yaşadığınız huzursuzluğa değecek mi peki? Bunu düşünün bence. Ortak ev aranızda nasıl bir sorun oluşturuyor anlaşılmıyor ama evi satmak sorunu çözecekse, satın gitsin.

Ayrıca elti sizi yalnız hissettirmemek, gönlünüzü hoş tutmak zorunda mı? Çok fazla şey bekliyorsunuz bence. Koskoca kadınsınız, kendi başınızın çaresine bakın, sosyalleşin, hayatınız eltinin etrafında dönmüyor.

Bende sizi melek maskeli şeytan gibi gördüm.
Belki huyunuz suyunuz tavrınız itici geliyordur. Uzak akraba gibi görüşmekten öte ilişki kurmak istememiştir. Siz gidip yapışmış gibisiniz.
Konu elti açısından böyle muhtemelen.
Bekar kaynım evlendi. Eşi kıskanç. Geldi benim oturduğum binadan ev aldı. Şimdi gelenimi gidenimi gözlüyor her fırsatta evime adım atmaya çalışıyor ve ben bıktım.

Eğer başka konu varsa yazın ona göre yorumlayalım.

Ben uzaktan gelin geldim ve eltim bu şehirde doğma büyüme. Bende yanlız kalmam en azından diye ona sarildim..işte boşuna dememisler suya düşen yılana sarilirmis diye. O beni ama hiç istemedi evde alem yapar dünya kadar insan çağırır bende aynı apartmanda bir tas kahve içmeye bir sohbete hasret yaşadım. Şimdi kızım okula başladı. Burdan tasinsam çocuğumun okulu ne olacak? Bir şeytan yüzünden tüm düzenimimi bozayım?

Çok genel konuşuyorsun. Kadına sürekli şeytan bilmem ne diyorsun ama elle tutulur yaptığı birşey yok anlatmıyorsun. Demek ki senle kafa yapısı uyuşmuyor ki seninle takılmıyor kadın. Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Kendi kendine hasetleniyorsun bence. Kapa kapını otur evinde. Il dışından evlendin geldin diye herkesin seni bağrına mi basmasını istiyorsun? Tuhafsın.

Bende sizi melek maskeli şeytan gibi gördüm.
Belki huyunuz suyunuz tavrınız itici geliyordur. Uzak akraba gibi görüşmekten öte ilişki kurmak istememiştir. Siz gidip yapışmış gibisiniz.
Konu elti açısından böyle muhtemelen.
Bekar kaynım evlendi. Eşi kıskanç. Geldi benim oturduğum binadan ev aldı. Şimdi gelenimi gidenimi gözlüyor her fırsatta evime adım atmaya çalışıyor ve ben bıktım.

Eğer başka konu varsa yazın ona göre yorumlayalım.

Konu sahibi sizin elti olmasın? Anlattıklarınız aynı konuda 2 eltinin görüşlerini bildirmesi gibi çok güzel örtüşmüş :KK45:

Kadının ne yaptığını anlamadım.
Her misafirinin yanına sizi çağırmaya ya da sizinle samimi olmaya mecbur mu?

Back
X