maslak acıbadem hakkında bilgi...

aslahs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
19
1
36
İstanbul
kızlar mrb
ıstanbul dısında yasıyorum ıstanbula yabancı değilim fakat hastane hakkında bilgim yok.bulundugum sehırdekı dr um maslak acıbadem hastanesıne transfer oldu.ve ben 36.haftamdayım.orada doğum yapmayı dusunuyorum.hastane hakkında bılgı verebilirmisiniz?

bende o hastaneye gıdıyorum cnm hamıle değilim o hastanede bir kere düşükten dolayı kürtaj oldum.a sınıfı bir hastane olduğu için ilgi ve hizmetten memnun kaldım.ama benimde hastane hakkında daha çok bilgiye ihtiyacım var?inş.yazan olur bende bilgilenirim.

ewet bılıyorum baya kapsamlı bır hastane oldugunu ama yınede yasamıs bırınden dınlemek ıstedım :) çok geçmiş olsun sanada ınsalah en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın...keske yazsada bırılerı bilgilensek :)

ben bu hastane hakkında çok yazdım ama hiç sonuç alamadım cnm:)inş.birileri sesimizi duyar.

kızlar bende acıbadem maslak hastanesıne gıdıyorum yaklasık 4 aydır .doktorları ve calısanları cok ılglı dogum yapmadım ama bir operasyon gecırdım .ben cok memnunum hastanedende n doktorlardanda .ablamın bir arkadası doğum yaptı maslak acıbademde cok memnun kaldı.

kızlar ben de İbrahim Bildirîci'nin hastasıydım. 38. haftamda normal dogumla bir bebeğim oldu. eğer normal dogum yapmak istiyorsanız size İbrahim Bey'i tavsiye ederim. ayrıca hastane de size prenses gibi davranıyor. odaya özel yemek ve kuaför gönderiyorlar, vs... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…