• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Maslak acıbadem tup bebek deneyenler

Hayal alya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
6
1
1
40
Merhaba kızlar ben Maslak Acıbadem Bülent hocanın hastayım suan iğne vurularak yumurta oluşturma aşamasındayiz daha önce başka bir yerde 1 aşılama 2 başarısız denemem var kızlar sizler deneyimlerinizi paylaşırmısınız?

Merhaba kızlar ben Maslak Acıbadem Bülent hocanın hastayım suan iğne vurularak yumurta oluşturma aşamasındayiz daha önce başka bir yerde 1 aşılama 2 başarısız denemem var kızlar sizler deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
inşallah iyi sonuçlar alırsın.
bende bu günlerde istanbul damı tedavi olsam diye düşünüyorum.fiyatlar nasıl ve memnun musun gittiğin yerden.

Fiyarlar maslakta biraz pahalı ancak şehir dışından Bülent beye çok gelen var fiyat kişinin durumuna gore değişiyor son teknoloji ile çalışıyorlar mikrochip uygulaması 1200 dondurma sonrası transfer 1950 yumurta takibi toplama 6000 civarı genetik tani bu kişinin isteğine bağlı mecbur tutmuyorlar ancak çok gerekli ve başarı yüzdesini arttıran bir etken Tek sorun başarı oranları yüksek olduğu için çok ama çok kalabalık

İnşallah bir an önce bebislerimize kavusuruz Bülent hoca daha önce Ankara daydi onunlamı denediniz yoksa başka yerde mi ?

Merhaba; Ben 25 nisan 2017de Bülent tıraş tarafından transfer oldum. yaklaşık tedavi ücretim 26-27 bin tuttu. Genetik testte yaptırdık iki tane sağlıklı embriro çıktı. İki gün içinde test yapıcam ancak hiç umudum yok belirtilerim olumsuz yönde devam ediyor daha önce bir aşılama birde başarısız tup bebek denemem oldu. Yaşım 39. Yaşın çok büyük önemi var. Tabiki Allah ol dediyse olur. Maddi manevi çok zor bir süreç. Kesinlikle dr'yi tavsiye ederim çok pahalı ancak yapılabilecek ne varsa yapıyor.

Back
X