Masseter botox yaptiran var mi ?

Preityzinta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
4
0
1
30
Merhaba arkadaslar aranizda masseter botoxu yaptiran var mi ? Cigneme kaslarinin fazla gelismesiyle olusuyormus yuze sert bir gorunum veriyor. Internette videolar 3 kez igne batirarak yaptiklarini gordum ama etkili mi eski haline geri donuyor mu yaptiran varsa yazarsa sevinirim

Preityzinta bende de aynı problem var diş gıcırdatması sonucunda masseter kasları fazla geliştiği için botox ile çğneme kaslarını zayıflatıyorlar ve zamanla azalıyor ben Erciyes üniversitesinde yaptırdım her ıkı yanak için üç eneksiyon yaptılar fakat ömürlük değil 6 ayda bir tekrarlatman gerekiyor

Ben yaptırıyorum ve tavsiye ederim. diş plağı yaptırdım ama sevmiyorum ağzımda uyuyamıyorum onunla. botox iyi geliyor, ayrıca çene hattında bir süre sonra oradaki kasın gelişmesinden dolayı yüz hatları bozuluyor çok sert bir yüz oluyor. her 6 ayda bir yapılmasında gerek yok belirli bir süre sonra kas alışıyor diğer yüz botoxu gibi değil yani ve evet 3 noktaya yapılıyor dişlerini önce kasıyorsun oradaki kası doktor belirliyor sonra gevşek bırakıp botox yapıyor tavsiyemdir ben rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…