Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalsef ya kafama çok takıyorum çok teşekkür ederim artık kafamdan bunu atmam kazım sınavıma çalışacağımO kadar kolay bozulabilecek bir şey değil, bu konu üzerine düşünüp durma günlerini heba edersin
Şimdi ıslamdığım için emin olamıyroum o an ile soktum mu öyle olsaydı acı hissetmez miydim diye düşünüyorumParmağını içeri sokmadıysan bir şey olmamıştır
Düşünmemeye çalış çünkü bir benzerini ben yaşadım. Günlerimi, aylarımı kafaya takarak geçirdim sonra üzülünce elime bir şey geçmez diyerek konuyu rafa kaldırdım çünkü ne yemek yiyebildim ne de doğru düzgün uyku uyudum. Ben bir şey olduğunu düşünmüyorunMaalsef ya kafama çok takıyorum çok teşekkür ederim artık kafamdan bunu atmam kazım sınavıma çalışacağım![]()
Yazz kullanıyorum hormonlarım için o kutu bitince regl oluyorum 7 tane ilaç kalmıştı regl olduğunu düşünmüyorum ama tırnağımla da çizmiş olabilirm ama acı falan yok tırnağımla çizseydim acı hisseder miydim veya parmağım girse hissederdim değil mi acı ağrı o öyle kolay girilecek bişey değil dimi ya off evet kafayı yiyeceğimReglin yakınsa ya da sonlarindaysa gelmiş olabilir, yumurtlama döneminde de gelebilir, öyle bozulacak bir durum yok
Yaaaa peki siz yaşadığınızda regliniz yakın mıydı o yüzden de olabiliyormuş benim yakın değildi yani 7 gün vardı o yzüden gelememz inşallah çizmişimdir de öyle gelmiştir ama açık kırmızı geldi çok korktumDüşünmemeye çalış çünkü bir benzerini ben yaşadım. Günlerimi, aylarımı kafaya takarak geçirdim sonra üzülünce elime bir şey geçmez diyerek konuyu rafa kaldırdım çünkü ne yemek yiyebildim ne de doğru düzgün uyku uyudum. Ben bir şey olduğunu düşünmüyorun
Soksan bilirdinŞimdi ıslamdığım için emin olamıyroum o an ile soktum mu öyle olsaydı acı hissetmez miydim diye düşünüyorum
Ay değil mi acı hissederdim içime bişey girdiği hissi bir de bu zar biraz daha içerdedir tam sokmadan bozulmaz herhaldeSoksan bilirdin
Ayy biraz daha rahattınız beniSoksan bilirdin
Regl tarihime yakın mıydı hatırlamıyorum 7gün çok uzak bir süre değil kasılmadan kaynaklı da gelmiş olabilir küçük ekledik diye bir şey olmaz herhalde diye düşünüyorumYaaaa peki siz yaşadığınızda regliniz yakın mıydı o yüzden de olabiliyormuş benim yakın değildi yani 7 gün vardı o yzüden gelememz inşallah çizmişimdir de öyle gelmiştir ama açık kırmızı geldi çok korktumkafayı yiyeceğim utancımdan doktora da gidemem kpss çalışmam lazım kafamı oraya vemrem lazım pişmanım
![]()
Regl tarihime yakın mıydı hatırlamıyorum 7gün çok uzak bir süre değil kasılmadan kaynaklı da gelmiş olabilir küçük ekledik diye bir şey olmaz herhalde diye düşünüyorum
Biraz da sen zorlaştırıyorsun aynı şeyleri yaşayıp depresyona girmiş biri olarak diyorum bunu. Çok detaya inmamaek gerekiyorVeya ben mi zorlaştırıyorum hayatımı zehir eseceğim![]()
Benim ailem çevrem öyle olmadığı için kendim öyle yetiştirldim rahat bir insan olamadım bunda benim karakter yapımda dahil yazınızı okuyunca rahatladım çok teşekkürlerO kadar kolay bozulmuyor ve acı olur illa. Anlarsın yani. Bişey olmamıştır aman olsa da nolucak boşver
İnşallahBiraz da sen zorlaştırıyorsun aynı şeyleri yaşayıp depresyona girmiş biri olarak diyorum bunu. Çok detaya inmamaek gerekiyor