Hoşgeldin canım, sefalar getirdin
Kırıcı olmak ne demek tam da yerine geldin vallah.
Bu arada hayırlı olsun rabbim mutlu mesut etsin.
biz burda birbirimize çok destek oluyoruz.
Bu arada uyguladığın bir diyet listesi mi var? Yoksa az az yöntemi mi?
Spor da yaparsan bu işi başarırsın canım.
Bana bakma ben hep böyle kalcam
mastika öncelikle hoşgeldin, hayırlısı olsun!
ben de hipotiroit hastasıyım ne yazık ki. normal insanlara göre kilo vermemiz biraz daha zor.
ilacın ne gibi yan etkilerini gördün onu merak ettim ben?
Teşekkür ederim,hoşbuldum
İlaç bende kalp ritminde bozukluğa neden oldu,gün içerisindeki sıradan faaliyetlerimde dahi kalp çarpıntım falan oluyordu.Doktorun da görüşüyle bıraktım ilacı.
geçmiş olsun canım!
ben de yaklaşık 4-5 senedir kullanıyorum o ilacı ama sendeki yan etkiler bende olmadı hiç...
senin ilacının adı neydi peki?
Merhaba,
Henüz 20 yaşında ve önümüzdeki yaz evlenmeyi planlayan bir gelin adayıyım ben.Kendimi bildim bileli hep kilo problemim vardı,4-5 yıl önce adet düzensizliği gibi sorunlar nedeniyle doktora gittiğimde,yapılan tahliller sonucu hipotroidi rahatsızlığım olduğunu öğrendim.Bir süre ilaç kullandım fakat yan etkileri nedeniyle bırakmak zorunda kaldım.2,5 yıl önce birkaç ay diyetisyen kontrolünde epey kilo verdim fakat diyetisyenimin şehir dışına yerleşmesiyle eski obez günlerime geri döndüm.Hatta eskisinden daha da fazla kiloya ulaştım.Defalarca diyet yapmayı denedim,farklı diyetisyenlere,spor salonlarına gittim ama hiçbiri uzun sürmedi.Sanırım kendimi fazla kasmamla alakalıydı,resmen ölüm orucuna başlıyordum ve kısa bir süre sonra dayanamayıp pes ediyordum.Geçtiğimiz günlerde tartıda 3 haneli rakamlara yaklaştığımı görünce kesin kararımı verdim,bu kez sizlerin de desteğiyle hiç umutsuzluğa kapılmadan,ideal kiloma ineceğim ve dahası bu kiloda kalacağım inşallah
Kırıcı olmamak kaydıyla tüm eleştirilere,yorum ve önerilere açığım.Hadi bakalım,başlasın mastikanın azimli yolculuğu
Ben tefor kullanıyordum,hem de günde sadece yarım doz.Ama öyle oldu işte:26:
Bu arada belirtmek istiyorum,pazartesi sabahı ile bu sabah arasında tam 2 kilo farketti tartıda.Yani çok sıkı bi diyet yaptığımı düşünmüyorum,spor falan da yok,şaşırdım açıkçası.
5 günde 2 kilo fazla mı sizce?
anladım canım.
ben levotiron içiyorum. etken maddeleri aynı zaten ikisinin.
bünyeden bünyeye farkediyor demek ki.
bu arada yeşil çay içmeyi deneyebilirsin!
ilk başlarda normal canım endişe etme.
kilo vermek zaten ölümüne aç kalmakla olan bi şey değil ki.
böyle devam et bence.
ama spor yaparsan sıkılaşarak zayıflarsın bak bu da önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?