Mastit olmamak için maydanoz deneyen veya fikri olan

egtyi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2025
14
0
1
26
Arkadaslar bugun 3. Gun olucak kararlilikla emzirmesem dun emzirmedim suan uyudu sabah 5 te kalkmisti ama benim sıkıntım goguslerim şişmis hafif bi agri var sag gogsum buyuktur birazcik o daha boyle ele geliyor birikmis süt sizce ne yapabilirim mastit olmamak icin lahana saranlar maydanoz deneyenler lutfen bi fikir verebilirmisiniz?

emzirmeyi bırakıyorsunuz sanırım,sağın biraz yumuşasınlar,valla aralıktan beri bugün 6. kez mastit oluyorum hiç bir doğal yöntem bana mısın demedi

emzirmeyi bırakıyorsunuz sanırım,sağın biraz yumuşasınlar,valla aralıktan beri bugün 6. kez mastit oluyorum hiç bir doğal yöntem bana mısın demedi
Evet bırakiyorumnallahin izniyle kendimden ödun vermezssem sıcak bi dus aldim taze nane yapragi duydum hic denedim hepsini denemek istiyorum sagdim birazcik cok sagipta uyarmak istemiyorum sutum kesilsin hmn istiyorum

Arkadaslar bugun 3. Gun olucak kararlilikla emzirmesem dun emzirmedim suan uyudu sabah 5 te kalkmisti ama benim sıkıntım goguslerim şişmis hafif bi agri var sag gogsum buyuktur birazcik o daha boyle ele geliyor birikmis süt sizce ne yapabilirim mastit olmamak icin lahana saranlar maydanoz deneyenler lutfen bi fikir verebilirmisiniz?
Azaltarak bıraksanız daha iyi olur
Mesela günde 5 kez emiyorsa
4e düşürün
3 e düşürün
Nasıl sık sık emzirerek süt arttırıyorsak azaltarak emzirmek de ona göre işler diye düşünüyorum
Şahsen benim öyle oldu

Back
X