- Konu Sahibi aylinaybars
2,5Aylık bir oglum var göğüslerimde kızarıklık oluştu dr gittim antibiyotik tablet ve krem verdi bir hft oldu henüz gecmedi daha ne kadar sürer acaba abseye dönüşmesinden korkuyorum.şimdiden çok teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2,5Aylık bir oglum var göğüslerimde kızarıklık oluştu dr gittim antibiyotik tablet ve krem verdi bir hft oldu henüz gecmedi daha ne kadar sürer acaba abseye dönüşmesinden korkuyorum.şimdiden çok teşekkür ederim
Peki bişiy daha sorabilirmiyim ne kadar sürede iyileştiniz.hemşire olduğumdan herhal meslek hastalığı fazla obsesifim.kızlar help meeee
Her emzirmeden sonra sağ goguslerin iyice bosalsın. Biriken sutleri dondurucuda saklayabilirsin. En az 2.5 -3 saat arayla emzir ve sağ. Bebeğin gece uykusu daha uzunsa gece de kalkıp sagman gerekir. Ben sagdıgım sutumu biberonla veriyorum. Hala aksamları yatmadan once sagıyorum o sutu sabah veriyorum.boylece goguslerim doluluktan acımıyor. Gece de bebegim 2-3 kere emiyor. Gunduz sagmıyorum artık cunku oglum sık ve guclu emiyor buyudugu için.Tabi bu düzeni oluşturana kadar biraz zaman gecti.sende kendin ve bebegin için en iyisini bulacaksın. Bu arada benim mastit ataklarım 2-3 gun suruyor antibiyotik ve ateş dusurucu iğne, serumla geciyordu.kızlar pompayı yarın alıp kullanmaya başlıcam emzirdikten sonra mı sağmam lazımbide ne kadar sağmam gerektiğini nerden anlıcamm süt nekadar sürede yenilenirki oğlanı aç bırakmayayım sonra offf ne kadar zormuşş
Emzirdikten sonra 10-20 CC çıktıysa normal.15 dk falan sqgmak gerekiyor.benim mesela çok az gelir ilk basta birkaç dakika sonra bol gelir sonra yine az gelip tekrar bol gelmeye baslar. Ben zaten cok gelecegi zamanı gogus ucumun sızlamasından anlarım sagmaya devam ederim. Bu yuzden 10-15 dk sagmak onemli. Pompa ne kullanıyorsun, hangi marka?Kızlarrr yine ben pompayı aldım deneyim dedim 10-20 cc anca çıktı elle denedim sütüm var ama normalmiki bide cok acıdııı(((
teşkür dilanaz :)) abse olursa önce sütü kesiyorlarmış inşallah olmaz kokuyomm .,
Weewell markası bugün gine denedim 40 dk da 30 cc ancaçıktı yaa bende ateş ağrı falan olmuyoda erken müdale edelim diye uğraşıyorum işte kızlar çok sağolun valla bide 3 aylık benim sıpa emmesinden hiç memnun değilim keyfi emiyo sanki daha güçlü emcekmi biraz daha büyüyünce
merhaba,ben de mastit olmuştum,ameliyat geçirdim..
oğlum bir ara sağ göğsümden emmedi,sütüm de çok bol ve yağlıdır,ne kadar masaj yapsam,ne kadar sağsam da olmadı..
2 kutu antibiyotik bitirdim,ama olmadı..göğsümde kocaman bir kitle olmuştu artık,ateş terleme çok çektim..ameliyat oldum..
sütü kesmiyorlar,bende olmadı öyle birşey..hatta kahverengi kısmından çizgi şeklinde açtılar..sonrasında emzirmeye devam ettim..ameliyattan sonra 1 güğn sağıp döktüm,anestezi sebebi ile süte geçmiştir dedi doktorum..devamında emzirdim...
ılık duş alın,duşta sabunla masaj yapın,ibastırarak hem de..ılık bez koyun yumuşasın...sütün geldiğini hissettiğiniz anda ya emzirin yoksa sağın mutlaka..
geçmiş olsun..
Weewell markası bugün gine denedim 40 dk da 30 cc ancaçıktı yaa bende ateş ağrı falan olmuyoda erken müdale edelim diye uğraşıyorum işte kızlar çok sağolun valla bide 3 aylık benim sıpa emmesinden hiç memnun değilim keyfi emiyo sanki daha güçlü emcekmi biraz daha büyüyünce