Merhabalar 5 buçuk aylık bebeğim var ve doğumdan itibaren üçüncü kez mastit oldum ilkini duşta sağarak sıcak uygulayarak bastıra bastıra ağlaya ağlaya çözdüm 2. Si 24 saat sürdü acile gittim antibiyotik verdiler sağdım filan geçmedi sonra bi tanıdığımız sen umma olmuşsun dedi bana bulaşık süngerini gögsüme sürmemi ve umdum mu buldum mu umdum mu buldun mu dememi söyledi çaresizlikten yaptım ve açıldı gerçekten de bi gün öncesi bi kafede kek özenmiştim almadım kızım durmadı ağladı hemen çıktım. Neyse 3. Olduğumda gerçekten bir şey özenmedim ama evde hiç kullanılmamış bulaşık süngeri vardı onu sürttüm filan ama geçmedi acile gittim sonra genel cerraha gittim yok açılmıyo hayat kalitemi düşürüyo artık mahvoldum kızım doymuyo tek memeden öyle zorlandım ki eşim sağ olsun masajlar yaptı sağdı lahana yaprakları dondurup gögsüme koydum tarakla masajlar yaptım antibiyotikler içtim fayda etmedi kafamı dağıtayım diye bulaşıkları yıkıyodum sonra fark ettim hiç kullanılmamış sünger sürttüm bi de bunu sürteyim dedim neyse sürttüm sonra kızımı bi emzirdim şak açıldı gögsüm tabiki diğer yaptıklarımında etkisi hele eşimin etkisi tabiki çoktur ama 2 keredir bu süngerle açılıuo benim gögsüm ne biliyim zor bi şey belki bi faydam dokunur denemekten zarar gelmez bu süngerde bi keramet var yazmak istedim. Umarım işinize yarar uzun yazdım hakkınızı helal edin.