- 13 Eylül 2025
- 18
- 1
- 1
- 18
şuan bunu buraya yazdığıma gerçekten inanamıyorum ama benim mastürbasyon bağımlılığım var. küçükken de 12-13 yaşlarında yapıyordum, ve hiç bu konuda bilgi sahibi olmadığım için parmağımı sokuyordum. sonra bu bu şekilde devam etti, ileriki yıllarda 2 parmağımı sokmaya başladım ve çok küçük 1 damla kadar kan oldu parmağım. o süreçlerde de çok pişman oluyordum yaptığım için zaten, ama o sırada da yine çok pişman oldum. kendimi durduramayı bilmediğim için sonra tekrar yaptım, ve yine aynı şekilde çok küçük belki 1 damla kan geldi. hiç ilişkiye girmedim, girmek de istemiyorum. ama ilerideki eşim ilk ilişkimizde kan gelmezse ve ilişkiye girdiğimi düşünürse beni kabul etmezse diye korkuyorum. o şekilde biriyle zaten evlenmek istemiyorum, cinselliği de temizliğin kıstası olarak bulmuyorum ama işte yine de kendimi kötü hissediyorum. şunu da belirteyim kızlık zarım zaten bundan 1 sene önce de bozulmuş olabilir. yaşadığım çok talihsiz bir olay olmuştu, vajinama çok sert darbe almıştım ve o zaman da kanamam olmuştu. bilmiyorum, bazıları orada bir zar olmadığını, herkesin ilk ilişkisinde kanamadığını bile söylüyor ama kafam gerçekten çok karışık, kendi ahlaki hislerimle çelişiyorum. lüttfen içimi rahatlatacak bir şey yazabilecek olanlar yazabilir mi? ve lütfen yargılamayın beni zaten buraya yazarken de çok utanarak yazdım, eleştirilmekten çok korkuyorum.