Mastürbasyon ve Bekaret

yoiyostew

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2025
18
1
1
18
şuan bunu buraya yazdığıma gerçekten inanamıyorum ama benim mastürbasyon bağımlılığım var. küçükken de 12-13 yaşlarında yapıyordum, ve hiç bu konuda bilgi sahibi olmadığım için parmağımı sokuyordum. sonra bu bu şekilde devam etti, ileriki yıllarda 2 parmağımı sokmaya başladım ve çok küçük 1 damla kadar kan oldu parmağım. o süreçlerde de çok pişman oluyordum yaptığım için zaten, ama o sırada da yine çok pişman oldum. kendimi durduramayı bilmediğim için sonra tekrar yaptım, ve yine aynı şekilde çok küçük belki 1 damla kan geldi. hiç ilişkiye girmedim, girmek de istemiyorum. ama ilerideki eşim ilk ilişkimizde kan gelmezse ve ilişkiye girdiğimi düşünürse beni kabul etmezse diye korkuyorum. o şekilde biriyle zaten evlenmek istemiyorum, cinselliği de temizliğin kıstası olarak bulmuyorum ama işte yine de kendimi kötü hissediyorum. şunu da belirteyim kızlık zarım zaten bundan 1 sene önce de bozulmuş olabilir. yaşadığım çok talihsiz bir olay olmuştu, vajinama çok sert darbe almıştım ve o zaman da kanamam olmuştu. bilmiyorum, bazıları orada bir zar olmadığını, herkesin ilk ilişkisinde kanamadığını bile söylüyor ama kafam gerçekten çok karışık, kendi ahlaki hislerimle çelişiyorum. lüttfen içimi rahatlatacak bir şey yazabilecek olanlar yazabilir mi? ve lütfen yargılamayın beni zaten buraya yazarken de çok utanarak yazdım, eleştirilmekten çok korkuyorum.
 
+ dipnot, düşündüm de eleştiredebilirsiniz, ne kadar etkilenecek de olsam fikirlerinize ihtiyacım var.
 
kaçıncı yüzyıldayız kim sizi neden eleştirsin. hayatınıza bunu küçümseyecek ve eleştirecek insanları almazsanız üzülmezsiniz. bile bile lades yapmaya gerek yok. ayrıca emin olun şu an erkeklerin neredeyse hepsi hayatında 1 kez dahi olsa bunu yaşamıştır o yüzden hiçbirinin eleştirmeye hakkı da yok
 
Sadece zedelenmiş olabilir . Hayatına alacağın kişi bedenine değil kalbine bakan , sana değer veren birisi olsun...
 
bazıları orada bir zar olmadığını, herkesin ilk ilişkisinde kanamadığını bile söylüyor
Evet her kadının kanaması olmayabilir. Özellikle benim gibi elastik esnek zar yapısına sahip kadınlarda doğum yapana kadar yırtılma olmuyormuş.
 
Bak şimdi. Bunlar tamamen yıkamadığımız tabular. Öyle biriyle evlenmem ama ya öyle olursa diye bir cümle kuramayız. Öyle takan birinin canı cehenneme demeliyiz direkt. Çok muhafazakar olabilirsin. Bunları haram günah da sayabilirsin belki bundan sonra ve böyle birini istemeye karar da verebilirsin. O bile sana iki damla kanın hesabını soramaz.
 
doğru haklısınız ama ne bileyim işte, bana göre iki damla kan zaten temizliğin kıstası değil diyorum ya, ama yine de kendi kendime yaptığım bir şeyden çok çok pişman oldum. ben kendimi karşıdakinin yerine koyduğumda gayet anlayış gösterebiliyorum bu duruma hatta normal bakıyorum ama yine de içimde bazı şeyler bana kötü biri olduğumu söyledi sürekli. teşekkür ediyorum.
 
Evet her kadının kanaması olmayabilir. Özellikle benim gibi elastik esnek zar yapısına sahip kadınlarda doğum yapana kadar yırtılma olmuyormuş.
benim 2 kere kanamam oldu ama çok az, yani öyle az ki ben anlamadım bile. tam regl bitimimdi bir de, pek bir şey düşünmedim ama sonradan düşününce o şekilde olmayabileceği aklıma geldi, canlı bir kandı çünkü. ne bileyim dediğim gibi ya, kendimi kötü biri gibi hissettim hep niyeyse. çok teşekkürler fikriniz için.
 
doğru, ben de bazen onu düşünüyorum deffalarca mast yapıyorlar sürekli bir şekilde. onların endişelenecek hiçbir şeyi yok. ama biz bi parmaktan dolayı stres oluyoruz, endişeleniyoruz. bayadır geriyordu beni bu konu, biraz içim rahatladı sağ olun fikriniz için.
 
Eğer gerçekten bir zar gerçeği varsa bozulmuştur zaten yıllardır parmak sokuyormuşsunuz ve kanamalar da olmuş.
Ama şimdi bilemiyorum zar varsa tam nerde ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla kanamaları olmuş.
Biz bi süre ilişkiye girmeye çalıştık olmadı sürekli denememize rağmen o zamanlarda bile kanama olmamıştı sonra ilişkiye girdik ilişki esnasında da olmadı kanamam.
Belki de kanaması olanlar ıslanmadan stres ve gerginlikle kendilerini sıkıyorlar içerde bişeyler yırtılıyor ondan kanıyordur ne bileyim
 
ne yazık ki bulunduğumuz coğrafyadan ötürü erkeklerin kafası bu şekilde. onlar her konuda istediğini yapabilir ve rahat bir şekilde büyütüldüler fakat kadınlar öyle değil her şey kısıtlandı her şey ayıplandı.
 
ya ben de o yüzden anlayamadım araştırdığım kadarıyla herkes farklı birilerinin çok kanaması oluyor birilerinin olmuyor birilerinin ilk yaptıktan sonra bir daha kanaması oluyor tam anlayamadım yani. orada bir zar yoksa bu zarın dikimi nasıl yapılıyor merak ettiğim şeyler yani bunlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…