maşukiye

visneesuyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
476
15
118
merhabalar,
öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim.

eşim ve çocuğumuzla 1 ay sonra maşukiyeye kahvaltıya gitmek istiyoruz.
son zamanlarda çok yoğun olduğumuz için, pek bir şey yapamıyoruz, çok bunaldık.
kafa dinleyip, güzel bir gün geçirmek istiyoruz.

bize tavsiye edebileceğiniz yer var mı?

internette o kadar bilgi var ki kafamız karıştı,
örn; bir yer için kimi iyi derken, kimi de çok kötü diyor.
gidenlerden fikir almak istedik.

şöyle çocuk için de uygun, ilgili, temiz, lezzetli, hatta bol çeşitli:) (gözümüz de doysun)
bir yer tavsiye ederseniz çok seviniriz.

bir de yol ist.dan kaç saat sürer, ona göre çıkalım.
ha bu arada h.içi gideceğiz,
açık büfe kahvaltı yapabileceğimiz bir yer var mıdır?

Maşukiye yemyeşil huzur verici harika bir yer. Gecen sene gitmiştim bende. Ordanda derince parkına gitmiştik cocuklar için cok guzel biz bile cok eğlenmiştik.

Bizde bu ayın sonunda gitmeyi düsünüyoruz fakat bebeğim 1 yasında acaba nasıl olur rahat eder miyiz soğuk olur mu diye endişeliyim. Konu açtığın iyi olmuş. Gidenlerden yorumları bende bekliyorum..

yok artıkk daha dün gittim sevdiceğimle :) ilk defa gittim ama çok eğlendim gerçekten sana tavsiye edeceğim yer var saklıbahçe restorant , biz kahvaltı yaptık yemyeşildi her yer şelale yanıbaşında,, harika bir ortamda bi ton foto çektik, kahvaltı bol çeşitti ,alkolsüz ortamdı ve kişi başı 35 tl idi merak ettiğin bişi olursa sor

yol , ben b.düzünden pendiğe gittim mertobüs ile ordan kendi aracımızla 1:45 dakka sürdü 70 ile gittik hız olarak ,kahvaltı süperdi

Genellikle yazıcılar a gidiyorum kahvaltısı aşırı güzel değil ama yine güzel , mekan olarak beğendiğim için gidiyorum

Eklentiler

• $1913325_10203538261965216_1948389730_o.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 207
Öncelikle seciminiz süper. Tam aile yeridir masukiye ve 1 ay sonra cennet gibi olur tabiri caizse. 7 senedir baska mekana gitmeyiz masukiye de. Alkol hassasiyetimiz var bizim alkolsuz mekan tercih ederiz. Akasya alabalik gittigimiz mekan. Kesinlikle servisi ve yemekleri gerçekten guvenilir. Öncelikle kahvaltiyi muhakkak burada yapin ve eritme peyniri benim icin de tadin
Balik tercih ederseniz kiremitte balik guzeldir yada kiremitte koftede superdir. Istanbul pendikten tam 35 dk 90 km hizla. Cok rahat gidip gelirsiniz. Cocugunuz icin de essiz doga manzarasi var tavsiye ederim. Hatta kendi araciniz varsa kartepe zirve dag yoluna dogru cikin ucurum kenarlarinda tesisler var cayinizi orada rssiz manzaraya bakarak icin.

Merhabalar, ben Kartepe'de oturuyorum, eşimle kahvaltı için Yazıcılar Otel, piknik için Saklıbahçe'ye gideriz. Daha başka güzel yerler de var elbet ama bizim tercihimiz bu ikisinden yana =) Yazıcılarda açık büfe kahvaltı yok ama çeşit bol özellikle kiremitte eritme peynirini ve sucuklu yumurtasını tek geçerim

kızlar hepinize çok teşekkür ederim, not alıyorum.
(ne yiyebiliriz, fikirleri bile geliyor, harikasınız)
resimleri inceledim, ne kafa dinlenir orada.

gidenlerden gerçek yorumları okumak daha verimli oluyor.

uzun zaman sonra bir şeyler yapacağız,
o da çok güzel geçsin istiyorum.

eşimle eskiden değişik yerlerde kahvaltılara gitmeye bayılırdık,
o yüzden önceliğimiz kahvaltı.

h.içi çok tenha olmaz değil mi,
bir de kahvaltı saat kaça kadar vardır.

kızlar yok mu başka tavsiye verebilecek olan,
havalar da soğudu,
o zamana kadar düzelir inşallah.

Bunca sene 1 kere resmi tatilde gittik onun disinda sürekli h.ici gittik superdi sessiz sakin oluyor servisler daha ozenli oluyor.12-1 e kadar kahvalti oluyor canim.
Ve kahvalti yaptiktan sonra aksama kadar birsey yiyemezsiniz ne demek istedigimi gidince anlarsiniz

:) sağol ya, inşallah öyle olur,
bizim karnımızdan çok gözümüzün doyması önemlide:))

dediğin gibi h.içi gidip kafa dinlemek istiyoruz.
11 gibi orada oluruz herhalde.

"7senedir gidiyorum" demişsin
inşallah biz de memnun kalırız da arada kaçarız oralara.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…