• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masumum neden kızarıp bozarıyorum??? :(

mutsuzmutsuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2021
59
24
3
35
Merhaba.. Hayli sorunlu evliliğim boşanmanın eşiğindeyiz artık.Bunun sebeplerinden biri de eşimin bana sıfır olan güveni..Eşimle 5yıl birliktelik yaşadık sonra evlendik ve sevgiliyken çok rahattık ne demek istedim anlamışsınızdır. Evlendikten sonra eşim onu devamlı aldattığımı aldatacağımı düşündü, eve birini aldığımı, erkek arkadaşlarıyla onun arkasından iş çevirdiğimi falan.. Annem evlenmeme kesinlikle karşıydı zaten eşim yurtta büyümüş annesi başka adamla kaçmış.Annem dedi ki annesi böyle bişey yaptığı için senden hep şüphelenecek dedi.Ben de güvensizliğini hep buna yordum. Neden güvenmiyorsun diyorum benimle yapan herkesle yapar diyor.Madem evlenmeseydin.her eve geldiğinde beni sorgulayıp sanki bişey yapmışım gibi sorularla üstüme geliyor.asıl sorunuma geleyim.eşim eve geldiğinde geleceğinde gelme saatinde elim ayağım titriyor sanki onu gerçekten aldatmışım gibi yüzüm kıpkırmızı oluyor o kapıdan girerken haliyle daha da şüpheleniyor ne kadar zor anlatamam kalbim ağzımda atıyor.kendimi sakinleştiremiyorum.sen bişey yapmadın kızım abdestli namazlı kadınsın diyorum olmuyor..Siz ne dersiniz?

Merhaba.. Hayli sorunlu evliliğim boşanmanın eşiğindeyiz artık.Bunun sebeplerinden biri de eşimin bana sıfır olan güveni..Eşimle 5yıl birliktelik yaşadık sonra evlendik ve sevgiliyken çok rahattık ne demek istedim anlamışsınızdır. Evlendikten sonra eşim onu devamlı aldattığımı aldatacağımı düşündü, eve birini aldığımı, erkek arkadaşlarıyla onun arkasından iş çevirdiğimi falan.. Annem evlenmeme kesinlikle karşıydı zaten eşim yurtta büyümüş annesi başka adamla kaçmış.Annem dedi ki annesi böyle bişey yaptığı için senden hep şüphelenecek dedi.Ben de güvensizliğini hep buna yordum. Neden güvenmiyorsun diyorum benimle yapan herkesle yapar diyor.Madem evlenmeseydin.her eve geldiğinde beni sorgulayıp sanki bişey yapmışım gibi sorularla üstüme geliyor.asıl sorunuma geleyim.eşim eve geldiğinde geleceğinde gelme saatinde elim ayağım titriyor sanki onu gerçekten aldatmışım gibi yüzüm kıpkırmızı oluyor o kapıdan girerken haliyle daha da şüpheleniyor ne kadar zor anlatamam kalbim ağzımda atıyor.kendimi sakinleştiremiyorum.sen bişey yapmadın kızım abdestli namazlı kadınsın diyorum olmuyor..Siz ne dersiniz?
Böyle manyaklık mı olur, Allah korusun geçenlerde Konya’da manyağın biri karısını öldürmüş çocuk benden değil diye, yerinizde olsam korkardım.

Hasta olduğunu kabul etmiyor ki ona göre bende var bir b.kluk ki kızarıyorum
E bu boşansanız da tehlikeli olur belki. Böyle de hayat geçmez ikna etmeniz lazım. Ama siz onun baskısıyla suçlu psikolojisine girmemelisiniz. Siz destek alın belki nasıl davranacağınız nasıl ikna edeceğiniz konusunda bir seyler öğrenirsiniz bir profesyonelden.

Böyle manyaklık mı olur, Allah korusun geçenlerde Konya’da manyağın biri karısını öldürmüş çocuk benden değil diye, yerinizde olsam korkardım.
O kızarıp bozarsa ben de ondan şüphelenirim doğrusu..çocuktan da şüphe ettiği oldu tabi

E bu boşansanız da tehlikeli olur belki. Böyle de hayat geçmez ikna etmeniz lazım. Ama siz onun baskısıyla suçlu psikolojisine girmemelisiniz. Siz destek alın belki nasıl davranacağınız nasıl ikna edeceğiniz konusunda bir seyler öğrenirsiniz bir profesyonelden.
Psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum..onun yerine fazlaca empati yapıyor olabilirim

Hangi kafayla evlendi madem? Deli mi ne!?
Namus tek kadında mı?
Benle yapan herkesle yapar kim bilir ne bk yedin de geldin eve diye ondan önce sataşın.
Yakasından düşmeyin.

Nasılmış görsün. Sizi fazla sessiz buldu galiba.
Hemen şiddete başvurur o yüzden sindirdi beni artık sessizim maalesef

Yapmadığınız bir şeyle zan altinda kalıyorsunuz buda sizi tarif edemediğim o hisse kapılıp o halı almaniza sebep alıyor. Bende öyle oluyorum çok iyi anladım sizi.

İzzet güllü nün duygular kaygı uzerine videoları var mutlaka bakın derim.sonucta olmayan duygular uzerine garip bir haldesiniz.esinizin tedavi olması şart bence Allah yardım etsin size.

Birlikte terapiye gitmeyi teklif edin. Anneyle ilgili sıkıntı yaşayan erkeklerin kadınlarla, babayla ilgili sıkıntı yaşayan kadınların erkeklerle sağlıklı iletişim kurabilmesi mümkün olmuyor. Ancak bu konuda yardım alan, kendini geliştirmeye çabalayanlar başarabiliyor. Keşke annenizi dinleseymişsiniz. 2 çözümü var, profesyonel yardım almak ya da boşanmak

O kızarıp bozarsa ben de ondan şüphelenirim doğrusu..çocuktan da şüphe ettiği oldu tabi
:oha::oha:

eşiniz takıntılı hatta paranoyak. Bunu hakaret etmek için söylemiyorum, gerçekten paranoid kişilik bozukluğu var bence. Hatta şizofreni bile olabilir yani. Ama sağlıklı olmadığı ortada.

demek istediğinizi anladım, o kadar sindirmiş ki sizi, o kadar benliğinize işletmiş ki, suçsuz da olsanız acaba acaba diyorsunuz. Sizin psikolojinizi de bozmuş. Sizinki de normal değil, biliyorsunuz değil mi?😣

Siz daha önce konu açmış mıydınız? Boşanacağım aile evine geldim telefonumu aldı evladımı göstermiyor diye konu açan siz miydiniz? Yanlış mı hatırlıyorum? 🙄

Back
X