- 30 Mayıs 2021
- 59
- 24
- 3
- 35
- Konu Sahibi mutsuzmutsuz
Merhaba.. Hayli sorunlu evliliğim boşanmanın eşiğindeyiz artık.Bunun sebeplerinden biri de eşimin bana sıfır olan güveni..Eşimle 5yıl birliktelik yaşadık sonra evlendik ve sevgiliyken çok rahattık ne demek istedim anlamışsınızdır. Evlendikten sonra eşim onu devamlı aldattığımı aldatacağımı düşündü, eve birini aldığımı, erkek arkadaşlarıyla onun arkasından iş çevirdiğimi falan.. Annem evlenmeme kesinlikle karşıydı zaten eşim yurtta büyümüş annesi başka adamla kaçmış.Annem dedi ki annesi böyle bişey yaptığı için senden hep şüphelenecek dedi.Ben de güvensizliğini hep buna yordum. Neden güvenmiyorsun diyorum benimle yapan herkesle yapar diyor.Madem evlenmeseydin.her eve geldiğinde beni sorgulayıp sanki bişey yapmışım gibi sorularla üstüme geliyor.asıl sorunuma geleyim.eşim eve geldiğinde geleceğinde gelme saatinde elim ayağım titriyor sanki onu gerçekten aldatmışım gibi yüzüm kıpkırmızı oluyor o kapıdan girerken haliyle daha da şüpheleniyor ne kadar zor anlatamam kalbim ağzımda atıyor.kendimi sakinleştiremiyorum.sen bişey yapmadın kızım abdestli namazlı kadınsın diyorum olmuyor..Siz ne dersiniz?