• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matadorun ati...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lyre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lyre

TuğçEgehan
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
8.972
8
156
41
İnsanlara insanlığı öğreten hayvan !!!

65575026.jpg

İspanya'nın Seville kentinde her yıl nisan ayında yapılan boğa güreşi festivali yine kanlı bir güne sahne oldu

92287795.jpg

Matador Diego Ventura atının üzerine gururla oturdu ve 'şova' başladı.

45177098.jpg

Ventura'nın kılıçlarının hedefi boğaydı. Yüzündeki ifade aslında kimin vahşi olduğunu ortaya koyuyor. Başka söze gerek yok...

60557278.jpg

Matadorun her yeni kılıç darbesi binlerce İspanyolu kendinden geçirdi.

27482034.jpg

Boğaya sapladığı kılıçlarla tatmin olmayan Ventura, daha çok alkış için boğanın kulaklarını da kesti.

62835216.jpg

Tribünlerden gelen mükafatını alan kahraman sevinç çığlıkları atarken yaralı boğa hemen yanı başında can çekişiyordu.

image007r.jpg

O sırada boğaya yaklaşan matadorun atı insanlık dersi verdi.
Binlerce insanın göstermediği merhameti gösterdi ve...
boğanın yaralarını kendince iyileştirmeye çalıştı.

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Kanım dondu resmen mafoldumben
Nasıl bir vicdan var bu insanlarda anlamıyorum:olmaz:
Hayvanlara işgence etmenin neresi şov neresi büyüklük
Allah bildiği gibi apsın onları başka bişey söylemiyorumkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Şu devirde insanlar yardıma muhtaç insana el uzatmaya korkarken bir hayvanın hayvana gösterdiği merhamete bakın:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bakamadım bile fotograflara

gitgide insanlıktan çıkıolar valalah çok sinirleniorum ya elime versrle bi ka şık suda boğarım

aynılarını onlara yapmak lazım dicem onlardan bi farkımız kalmıcak allaha havale ediyorum onları

Back
X