T tawcan Guru Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2012 Mesajlar 92 Emoji Skoru 1 Puanlar 318 Yer İzmir 14 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tawcan #1 Selam bayanlar esim matematik ogretmeni ve ozel ders veriyor lise ilkogretim fazlasiyla tecrubesi var bilginize istanbul bahcelievler gungoren zeytinburnu civari...
Selam bayanlar esim matematik ogretmeni ve ozel ders veriyor lise ilkogretim fazlasiyla tecrubesi var bilginize istanbul bahcelievler gungoren zeytinburnu civari...
Nameles 🙅🙆🙅 Kayıtlı Üye Katılım 11 Mayıs 2011 Mesajlar 7.265 Emoji Skoru 4.131 Puanlar 373 14 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tawcan #2 şuan matematikle cebelleşirken gördüm topiği ama istdaymışsınız. bn ankdayım
T tawcan Guru Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2012 Mesajlar 92 Emoji Skoru 1 Puanlar 318 Yer İzmir 15 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tawcan #3 Maleseff istanbuldayizz :)
K kulih55 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 8 Şubat 2009 Mesajlar 142 Emoji Skoru 1 Puanlar 621 Yer Ankara 15 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tawcan #4 catlak_kemmik .!.: şuan matematikle cebelleşirken gördüm topiği ama istdaymışsınız. bn ankdayım Genişletmek için tıkla... merhaba ben ankarada matematik öğretmeniyim.özel ders tecrübem çoktur eger düşünürseniz yardımcı olabilirim belki.
catlak_kemmik .!.: şuan matematikle cebelleşirken gördüm topiği ama istdaymışsınız. bn ankdayım Genişletmek için tıkla... merhaba ben ankarada matematik öğretmeniyim.özel ders tecrübem çoktur eger düşünürseniz yardımcı olabilirim belki.