konuyu yanlış yere açmışım sanırım nasıl taşınacak bilmiyorum
stillex; kendim çalışarak öğrenebilir miyim diye sordum çünkü bir mağazada çalışıyorum kursa gitmek veya özel ders almak için zamanım olmuyor
askitomsu; tavsiyelerin için teşekkürler söylediklerini uygulayacağım :)
bıktım artık garantisi olmayan işlerde çalışmayı o kadar çok istiyorum ki devlet memurluğuna girmeyi şu matematiği halledersem dünyalar benim olacak :)
Kendi açımdan konuştum kurs değilde özel ders her zaman faydalı olurdu diye
Bilmiyorum herkesin kapasitesi farklıdır.Belki hemen kaparsın tek başına.Kursa da gitmişsin vardır bir şeyler.
Şimdiden başlarsan planlı bi şekilde temelden anlatan cd,kitap vs faydalı olabilir.
2014 e daha çok var şimdiden kendim en baştan yavaş yavaş başlayayım diyorum
olmadı kursa seneye giderim
ben meslek lisesi çıkışlıyım bu yüzden matematik temelim zayıf dershaneye gitmeme rağmen öss de başarılı olamadım aldığım düşük puanla açık öğretim işletme bölümüne kaydoldum ve 4 sene önce mezun oldum..
iki defa kpss ye girdim sonuç yine hüsran matematik yapamadığımdan dolayı yine düşük puanlar aldım 60 puanı geçemiyorum
şimdi bir kez daha denemek istiyorum 2014 deki kpss ye hazırlanmak istiyorum yine matematik büyük sorun olacak.. özel ders almadan veya kursa gitmeden kendim evde çalışarak matematiği öğrenebilir miyim sizce..
bunca senedir okuduğumdan anladığım matematikte tek çare bol boooooooooooool tekrar
başka hiç bir yolu yok
soru çözümlü kitaplar alacaksın çözümler üzerinden gideceksin
anlamadığın soruları soracağın bir matematik öğretmeni bulursan daha iyi olur
kpss değil lise kitapları al onlar daha basit anlatıyor
karekök matematik sıfır,final matematik ilk adım tavsiye ettiklerim
uzman kariyerden de öğreten matematik alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?