Hamilelik suresinde kullanilmiyor diye duydum bende ama o zamanda insuline bagli sonuclar cikiyor ortaya ne yapmak lazim bilemedimBen kullaniyordum ama hamilr olunca biraktirdi doktor ilaci veren doktor hamilelik tede kullancaksin dedi ama kadin dogum doktor u kullanmicaksin diyo kafam karisti benimde
2 doktorda kullanmami söyledi ama ilk cocugumda diaformin kullanmistim hamilelik boyunca haftaya aclik tokluk sekerime bakicak doktor umarim bisey olmazHamilelik suresinde kullanilmiyor diye duydum bende ama o zamanda insuline bagli sonuclar cikiyor ortaya ne yapmak lazim bilemedim
Evlenmeden once uzun araliklarla da olsa adet goruyordum sonra sonra hele ki evlenince birden cok kilo alinca (10 kilo kadar) tamamen gormemeye basladim kurtaj dan sonra depresyon filan derken 2 ayda 9 kilo verdim ve ilk defa yumurtlama akintimi gordum kurtajdan sonraki 35. Gunde sonrada adet oldum kilo sanirim bizim icin gercekten onemli kilo verdigim icin mi yumurtlayabildim bilmiyorum ama yumurtladim:) kilo verdikce belki de kendi kendine yumurtalarim calismaya baslar bilmiyorum umutluyum:)Benim de kilo vermem için verdi adet oldugum kiloya geri dönmem lazımmş pco oldugumu dün öğrendim adetleri hep düzenli idi benim ilk kez bu ay gecikti ve bunu öğrenmeme sebep oldu gebelik beklerken 5-6 kilo verince düzelir tekrar dedi yani doktor peki ilaç size yan etki yaptı mı
Benim ilk oldu yumurtlama sorunu oda evlendigm 5 ay oldu Benim sizin de dediğiniz gibi evlendigmden beri 6-7 kilo aldım ama 4 ayrı düzenli oluyordum demek ki bu ay sınıra geldik de olmadı geri sarcz peki bişey sormak istiyorum bn bu ilacı kullanıyorum siz kullanırken nasıl kullandns yeme de içmede meler yaptınz ekstra olarak bişey yaptnz mı lh oranı düştü müEvlenmeden once uzun araliklarla da olsa adet goruyordum sonra sonra hele ki evlenince birden cok kilo alinca (10 kilo kadar) tamamen gormemeye basladim kurtaj dan sonra depresyon filan derken 2 ayda 9 kilo verdim ve ilk defa yumurtlama akintimi gordum kurtajdan sonraki 35. Gunde sonrada adet oldum kilo sanirim bizim icin gercekten onemli kilo verdigim icin mi yumurtlayabildim bilmiyorum ama yumurtladim:) kilo verdikce belki de kendi kendine yumurtalarim calismaya baslar bilmiyorum umutluyum:)
Uzun zamandir benim hormonlarima bakilamadi ne yazikki. Dogum kontrol hapi kullaniyordum o yuzden bakilamadi sonra adet olmam gerekiyordu iste tahliller icin hamile kaldigimi ogrendim bakilmadi sonra bebegimi kaybettim kurtaj dan sonra hormonlarin kendini toplamasi 6 ayi buluyormus o yuzden bakilamadi yani kisacasi lh filan kac hic bir fikrim yok.Benim ilk oldu yumurtlama sorunu oda evlendigm 5 ay oldu Benim sizin de dediğiniz gibi evlendigmden beri 6-7 kilo aldım ama 4 ayrı düzenli oluyordum demek ki bu ay sınıra geldik de olmadı geri sarcz peki bişey sormak istiyorum bn bu ilacı kullanıyorum siz kullanırken nasıl kullandns yeme de içmede meler yaptınz ekstra olarak bişey yaptnz mı lh oranı düştü mü
Canım benimde kullanmam gerekiyordu kullanmadım bıraktım ama keşke bırakmasydm şimdi tekrar başladım yani ve banada matofin 850 mg verdi ve çok afedersib bana da etkisi sabah kahvaltıdan sonra içiyorum 3 4 saat sonra hemen lavobaya gitmek zorunda kalıyorum çünkü ishal yapıyor beni bana da etkisi bu yani içiyorum kilo vermem lazım zaten bilmiyorum ne olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?