MAVİ jeans Alanya Şubesi !..

aybuke07

İKİ AŞK ANNESİ ZAYIFLIYOR
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
6.614
95
363
Antalya
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramında 2 yaşındaki kızımı da alarak Alanya mavi jeans e gittik.Kampanya dolayısı ile kızıma bir iki birşeylere bakma niyetindeydim. o arada henüz 2 yaşındaki kızımı camekanda parmak izi bıraktığı gerkeçesi ile uyardılar, biz de kızım yapma, dokunma vs. diyerek çocuğu uyardık,

derken oradaki bütün elemanlar bizi bakışları ile eleştirdiler, kendi aralarında cık cık cık çekmeye başladılar,

arkamı döner dönmez erkek elemanlardan birtanesi kızımın yanına giderek kızıma sert bir şekilde baktı ve ardından yapma dokunma cama diye azarladı, Kızım o kadar korktu ki, hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı

kızımı o halde görünce dayanamayıp ben de elemanı azarladım, değdi mi şimdi kızımı ağlatmaya dedim, ben öyle deyince elemanların hepsi birden benim anneliğimi eleştirdiler,Ben özür dilemelerini beklerken daha da terbiyesizleşip o zaman bir daha alışverişe çocuğunuzla çıkmayın diyebilecek kadar küstahlaştılar.

MAVİ JEANS I BU KADAR KALİTESİZ VE EĞİTİMSİZ ELEMAN ÇALIŞTIRDIKLARI İÇİN PROTESTO EDİYORUM VE ARTIK ORADAN ALIŞVERİŞ YAPMIYORUM.Para fazla geliyor heralde ki, müşteriyi aşağılayıp ağlatma cesaretini ukalalığını kendilerinde görebeliyorlar, YAZIK!..

kınıyorum
ben çocuğumu yolda çok çekiştirir aman elleme aman yapma aman etme derim
buna rağmen çocuk bu gider lönk diye bir yere vurur, cama eller, raftan bişiy alır dedim ya sonuçta çocuk
elini kolunu bağlayamam ya
hele ki ben bu kadar dikkat ederken D&R da bir tezgahtarın çocuğun elinden ürünü alması ve garip bir şekilde ürünün yerini bile bulmaması üstüne tepesine atlayacaktım
belki ben aldım kasaya gidene kadar oynamasına izin verdim
parasını ödeyip çıkacam sana nee
zaten bir mağazada çocuğuma ters bakan, ittiren kaktıran v.s. eden olunca bir daha adımımı atmamak üzere gayet sert bir şekilde ikaz ederek çıkar giderim

benedensin evet onların işi zor akşama kadar ayaktalar vs.. anlıyoruz ama her işin bir zorluğu vardır, karşındaki yetişkin olsa aklıbali olsa gereken uyarını yap,ama karşındaki küçücük çocuk, 2 yaşında yahuu, sen onu azarlasan ne kazanacaksın!!bu resmen eğitimsizlik!!bir de özür dileyecekleri yerine çocuğunuzla alışverişe çıkmayın demek ne demke yahuu,, pessss:84: aynı kişiyi geçen gün kucağında bir çocujkla gördüm, hala öfkem geçmemişti kendisine, çocuk düşmanının çocuk sevebildiğine ağzım açık kaldı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…