Mavi renk akıntı olur mu ? :( Çok korkuyorum !!

PammukSeker

Bütün dünyayı gezelim elele<3
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
3.377
1.268
173
Merhabalar kk'nın güzel bayanları..
Benim şöyle bir sıkıntım var. Bundan 5-6 ay önce kasıklarım feci şekilde ağrıyordu. Mesela ağrımıyor olsa bile azıcık bacaklarımı hareket ettirdiğim sporlar yapayım hemen ağrı başlıyordu. O zamanlar tam final dönemimizdi doktora gidemedim, daha doğrusu biraz da korktum.Üşüttüğümden olmuştur falan diye düşünmüştüm.
O 1-2 hafta sonra geçti.
Şimdi de 2 gündür orkidin günlük pedini kullanıyorum. ve 2 günlük pedde de mavi renklenme gördüm. Acaba pedden midir yoksa böyle bir akıntı var mıdır gerçekten bilemedim. İşin kötü tarafı iç çamaşırlarım hep renklibilmiyorumkismile Bugün sırf onun için beyaz iç çamaşırı alıp o akıntı olacak mı deneyeceğim.
Bir de bugün kasıklarımda sancılar başladı. Adet günüm yaklaştığından dolayı diye düşünmüştüm ama şu akıntı olayı fikrimi değiştirdi.
Acaba o 6 ay önceki rahatsızlığımdan gelen bir rahatsızlık mıdırbilmiyorumkismile
Önümüzdeki hafta içi o akıntı olayı olmasa bile ağrılar için doktora gideceğim inşallah. Ama çok korkuyorum, ya kötü bişeyse.:1no2:
Benim gibi rahatsızlığı olan var mı, varsa ne gibi teşhisler konulmuştur acaba:çok üzgünüm:
Bir de son sorum, dr. o kısma bakar mı muayene ederken? hani ultrason tarzı birşeyle falan?
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim... Sevgiler saygılar hepinizeee..a.s.

tam ben dicektim renklerini çıkaran ilaçlar oluyo onunla alakalı bişi olabilir
yada bu pedlerin üzerinde renkler oluyo orkidin mavi oluyo içi belki onda bisey olmuştur ped rengi faln akmıştır iyi bi ped değilmiştr
aynı şey olursa hemen doktor

İnşaallah önemli bişey değildir canlarım ya.:Saruboceq:
Dr.a gitmeye korkuyorum.mafoldumben

Canım mavi akıntı pek normal değil...
Dr'dan korkmana gerek yok biran önce gitmelisin...

kıyamam korma büyük ihtimalle karnından ultrasonla bakar,
inşallah önemli bişi değildir belki üşütmüşsündür..

Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için.
Bu arada regl oldum bugün... Ağrı da ondanmış sanırım
Ama yine de doktora gideceğim adet dönemim bittikten sonra.
Son merak ettiğim şey, alttan muayene oluyor mu bekarlarda.bilmiyorumkismile

olur mu tabi ki alttan kontrol etmez o hemen sana bekar olup olmadığı soruyor ultrsandan bkar yada tahlil falan ister

bi ilaç varmış akıntıyı mavi renk yaparmış hatta kanı bileakannehiro yüzden ilaçtan olabilir yan etki olarak tabi ilaç kullandınmı bilmem

Ya akıntı günlük pedden dolayıymış sanırım. 1 gün boyunca durunca mavi oluyorakannehir
Beyaz iç çamaşırında aynı şey olmadı çünkü...
alttan muayene olmaması da ayrı bir rahatlattı.:utangac:
Hepinize çok çok teşekkürler bu arada.opuyorumnanaktan

sen yine de kasıklarının ağrısı için bi doktora git.
ben ultrasona girdim hiç korkulacak bişey değil.
ama 2 litre su içmen ve tuvaletinin olması gerek :))

canım bekarlara alttan muayene yapılmıyor,sen gıt yıne de doktoruna kullandıgın bır ılac yapmıs olabılır maviliği ya da pedden kaynaklıda olabılır...

sen yine de kasıklarının ağrısı için bi doktora git.
ben ultrasona girdim hiç korkulacak bişey değil.
ama 2 litre su içmen ve tuvaletinin olması gerek :))

Sağol canım:1hug: bakalım, adetim geçsin gideceğim. benim sık sık tuvaletim gelir zaten. Pek sorun yaşamayacağım sanırımkaydirigubbakcemile2

canım bekarlara alttan muayene yapılmıyor,sen gıt yıne de doktoruna kullandıgın bır ılac yapmıs olabılır maviliği ya da pedden kaynaklıda olabılır...

Umarım öyledir, içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

Back
X