Saç Rengi ve Saç Boyama mavi siyah saçımın mağduruyum

mirayeflal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
625
148
73
35
Eskişehir
Hanımlar saçımı 2-3 gün önce palettenın gece mavısıne boyadım ama sonuc husran ılk kez boyadım sacım yazın acmıstm papatya suyuyla sarı-kumral rengıydı, ee beyaz tenlı olunca cok soluk durdu. sızce ne kadar sure olur bu boyanın akması beyaz sabun hacı sakırler bır kez yıkadım baya aktı altında kı sarı reng cıktı bıryerınde ama hacı sakırde cok sert yaptı sacımı krem kullandım eskı yumusaklıgına dondu sızce renk kendılıgınden kac ayda akar ? beyaz sabun kullanmalımıyım?

Boyadıktan sonraki ilk 72 saat çok akar saç rengi.ama bu süreyi geçmişsiniz zaten.kepek şampuanı kullanabilirsiniz, normal şampuandan daha çok akıtır.köpürtün, 5 dk bekleyin, durularken akan boyaları göreceksiniz.Sıcak yağ bakımları da boyayı akıtır, hem bu arada saçlarınıza bakım da yapmış olursunuz.Minik bir kaseye koyduğunuz herhangi bir saç bakım yağını(yoksa zeytinyağı da olur) sıcak su dolu daha büyük bir kasenin içerisine koyup bekleterek ısıtabilir, bu yağı saçınıza sürüp bone veya streç folyo(poşet bile olur başka şey yoksa) ile sarıp üstüne de sıcak havlu sarıp bekleyebilirsiniz.
Önerilerimi saçınızın yıpranmamasını düşünerek yaptım, 'aman yıpransın, yeter ki aksın şu boya derseniz, boya silici veya askorbik asit uygulaması yapabilirsiniz.uygulama şeklini google da taratabilirsiniz, yanlış veya eksik bilgi vermek istemem.

Boyadıktan sonraki ilk 72 saat çok akar saç rengi.ama bu süreyi geçmişsiniz zaten.kepek şampuanı kullanabilirsiniz, normal şampuandan daha çok akıtır.köpürtün, 5 dk bekleyin, durularken akan boyaları göreceksiniz.Sıcak yağ bakımları da boyayı akıtır, hem bu arada saçlarınıza bakım da yapmış olursunuz.Minik bir kaseye koyduğunuz herhangi bir saç bakım yağını(yoksa zeytinyağı da olur) sıcak su dolu daha büyük bir kasenin içerisine koyup bekleterek ısıtabilir, bu yağı saçınıza sürüp bone veya streç folyo(poşet bile olur başka şey yoksa) ile sarıp üstüne de sıcak havlu sarıp bekleyebilirsiniz.
Önerilerimi saçınızın yıpranmamasını düşünerek yaptım, 'aman yıpransın, yeter ki aksın şu boya derseniz, boya silici veya askorbik asit uygulaması yapabilirsiniz.uygulama şeklini google da taratabilirsiniz, yanlış veya eksik bilgi vermek istemem.

Cok tesekkurler sagolun zten bugun yarin yapicam bakim uaglarini cam retebenti badem filan bir sprey kutuma karistirdim birde vitamin ekledim bakim yapicm bi sure hemde boyayida akatir, beyaz haci sakirle yikiyorum baya akiyor diger sacim gozukmeye basladi kumral saclari sari renkte saclarm ortaya cikmaua basladi ama haci sakir ck kurutuyor denemek istemyorum boyle yaparsan kac ayda akar boya sizce sacmlarim belimde tamamen akar bi kac ay snra olmadi bi miktar uclarda siyah kalirsa kestiririm

Alttaki renk açık olduğundan çabuk akacaktır ama boyamadan önceki haline dönmeyecek, garip renkler çıkacaktır ortaya.grileşme-yeşerme olacaktır.

Grilesme derken sanmiyorum oyle bisi olucagina hic rastlamadim hanimlar
Sarilar cikmaya basladi ve hic bir ton drgisikligi olmafi sadece renk soldu akmaya basladi :KK68:

Back
X