Mavi Takım Elbise

aykonaz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
77
0
6
Antalya
Merhabalar;
Erkek arkadaşıma Mavi takım elbise almayı düşünüyoruz.
Abisinin düğününde giyecek. Yaşı 24 pek bi yakışıklıdır. vücudu falan iyidir. Sizce nasıl?
Bende civciv sarısı hoş bir abiye giyeceğim.
Mavi Takım Elbise yazıp google bakabilirsiniz bende oradaki görsellerden fikir edindim canlı canlı da gördüm takımı.
Cidden çok hoş.

Sizin ten ve saç renginiz nedir?
Eğer esmer tenliyseniz eminim sarı elbise çok yakışacaktır ama açık tenli hanımları sarı biraz baygın gösteriyor.

Mavi mi lacivert mi? Kötü olur sanırım ya, hiçbir elbise internette göründüğü gibi olmuyor. Öyle bir ışık verip çekiyorlar ki o fotoğrafları.

Sizin ten ve saç renginiz nedir?
Eğer esmer tenliyseniz eminim sarı elbise çok yakışacaktır ama açık tenli hanımları sarı biraz baygın gösteriyor.

Benim elbisemle ilgili sorun yok simsiyah uzun saçlarım ve açık tenim var da mavi-sarı uyum açısından kıyafetimi belirtmek istedim.
Mavi takım elbise ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Mavi mi lacivert mi? Kötü olur sanırım ya, hiçbir elbise internette göründüğü gibi olmuyor. Öyle bir ışık verip çekiyorlar ki o fotoğrafları.

Yook lacivert değil tam mavi. Canlı canlı da gördüm antalya migrosta var burada. Yakından da çok hoş ama bir yandan da diyorum ne düşünüyorsun bu kadar, sonuçta düğün ve bir kere olacak bari abisinin düğününde giyinsin diyorum. Herkes gibi klasik olmasın diyorum. Kararsızım o bana bıraktı sana güveniyorum dedi bakalım..

Mavi renk bir takım elbise hediye olarak biraz riskli bence. Hani daha önce gösterirsen tamam derse felan alırsın.

Mavi renk bir takım elbise hediye olarak biraz riskli bence. Hani daha önce gösterirsen tamam derse felan alırsın.

Hediye olarak değil tatlım yaa.
Baya alışverişte alacağız düğün alışverişinde. o da bende nasıl olur diye kararsızız sadece.
Size sorayım dedim ama yorumlara bakıyorum da bir konu bu kadar mı anlaşılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…