• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mavinin diyet günlüğü;)

mavi33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
63
90
38
slmlar günlüğüm ;) bugün günlerden pazartesi ve de yine bi diyet başlangıcı:) bu kış 3 ay gibi bi sürede 10 kilo vermiş fakat sonrasında fazlasyla yemiş yemiş ve de 3 kilosunu geri almış biri olarak tekrardan başlıorum bugün..Allah utandırmasın;)

güncel kilo 57 civarı:KK14: boy 1.57... sabah tartılmayı unuttum öğlen tatrtlrlm artık evde:cool:
buarada sabah 1 bardak süt içip başladım güne..az önce sade türk kahvesi söledim ama orta şekerli geldio_O neyse bugünlük böle olsun..şekersiz çay ve su içiorum bol bol..şimdilik bu kadar..öğlen ne yiceğime daha karar vermedim..

kilo: 57.3
boy: 1.57 ..
öğlen 1 kase kırmızı biberli ve de naneli yoğurt:21: işe gelince az önce şekersiz 1 bardak çay..öğleden sonra yeşil çay ve su şeklinde olucak:KK69: akşama da salata düşünüorum bakalım..

5 çubuk kraker 2 altınbaşak diet bisküvi:KK64:sade türk kahvesi çay yeşilçay ve de su:KK49: öğlen sonrası raporum:KK69:

asıl sınavım evde başlıcak..umarım salata ve de sütlü kahveyle sonlandırabilirm günü:p

Bu sabahki kilom;) dünden bu yana 1 kilo gitmiş, sanırım baya ödem varms..:KK25:

Eklentiler

• IMG_20160426_084338.webp
    IMG_20160426_084338.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 67
Bu sabahki menüm..1 bardak su 1 bardak tarcinli sut

Eklentiler

• IMG_20160426_084242.webp
    IMG_20160426_084242.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 78
dün akşam ise büyük bi tabak salata iki dilim kaşar eşliğinde, artı birazcık patates yemeği (eşimin tabağında bıraktıklarından:KK48:) sonrasında sütlü nescafe yatmadan da pulbiberli yoğurt..ne çok şey yemişim yaaa:KK69: zaten günlüğü de bu yüzden açtım her yediğimi takip etmek içinnn:KK31:

öğlene kadar su çay ve yeşil çay şeklinde devam etti:KK25: öğlen ise mis gibi iki dilim tahıllı ekmekten kaşarlı tost yanına da domates ve biber:KK66: öğleden sonra da yine çay kahve su şeklinde olucak:KK69: hadi bakalım:KK66:

Dün aksm salata yedim saat 6.30 olmdn bi de 3 kaşık kabak yemegi :kk77: sonrasında sirasyla 5 erik 4 çilek sütlü kahve bi kaç yudum.. En son olarak ta kırmızıbiber li togurt:KK52:

Eklentiler

• IMG_20160426_174411.webp
    IMG_20160426_174411.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 74
bu sabah ise yine tarçınlı sütümü içerek geldim işee:KK66: hadi bakalım bugün 3.günüm..

şekersiz çay ve su içiorum bol bol:KK49:cumaya kadar böle devam etmem lazım..hafta sonu eşimin memleketine gitcez cuma akşamından pazara kadar ordayız birascıkk kaçırabilirim orda:KK45: sonrasında pazartesi devam..daha önceki diyetlerimde de böle oldu hep..hafta içi diyet modunda hafta sonu free takılmaca:cool: ama ona rağmen 10 kilo vermiştim..daha önce yaptıysam yine yapabilirim:KK47:

bugün öğlen biraz cozuttum akşama artık yoğurt yerim sadece..buarada öğlen yemekten sonra tartıldım kilom 56.4:KK75: yani herhalükarda 57den düştüm:cool:

yine yeniden..ne güzel ya 56 kiloymuşum bir zamanlar:110:şimdi ise 60.2 kilodayım, hatta geçen hafta 62.2 kiloydum 5 gün diyet yaptım sonra hafta sonu yine cozuttum halbuki 59 kiloya inmiştim cuma günü..bu sabah sa 60.2 neysee tekrardan toparlanma zamanı. bu sabah yine tarçınlı süt ile başldm güne hadi bakalım

öğlen 12 gibi 2 dilim tambuğday ekmeğinden kaşarlı sandviç yedim..sonra bi menengiç kahve ve şekersiz çay..ve tabiki aralarda su:KK52:

bu sabah ki kilom:59.4:KK54:
dün öğlenki sandviçten sonra akşama kadar bişey yemedim, akşam yemekte 1 tabak kıymalı karnabahar ve pulbiberli yoğurt yatarken de tarçınlı süt:KK52:ve toplamda 2 lt. su

bugün sabah ise kalkınca 2 bardak su işe gelince 1 kupa tarçınlı süt hadi bakalım umarım güzel geçer bugün de..

Back
X