Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slmlar günlüğüm bugün günlerden pazartesi ve de yine bi diyet başlangıcı:) bu kış 3 ay gibi bi sürede 10 kilo vermiş fakat sonrasında fazlasyla yemiş yemiş ve de 3 kilosunu geri almış biri olarak tekrardan başlıorum bugün..Allah utandırmasın
güncel kilo 57 civarı boy 1.57... sabah tartılmayı unuttum öğlen tatrtlrlm artık evde
buarada sabah 1 bardak süt içip başladım güne..az önce sade türk kahvesi söledim ama orta şekerli geldi neyse bugünlük böle olsun..şekersiz çay ve su içiorum bol bol..şimdilik bu kadar..öğlen ne yiceğime daha karar vermedim..
kilo: 57.3
boy: 1.57 ..
öğlen 1 kase kırmızı biberli ve de naneli yoğurt işe gelince az önce şekersiz 1 bardak çay..öğleden sonra yeşil çay ve su şeklinde olucak akşama da salata düşünüorum bakalım..
dün akşam ise büyük bi tabak salata iki dilim kaşar eşliğinde, artı birazcık patates yemeği (eşimin tabağında bıraktıklarından) sonrasında sütlü nescafe yatmadan da pulbiberli yoğurt..ne çok şey yemişim yaaa zaten günlüğü de bu yüzden açtım her yediğimi takip etmek içinnn
öğlene kadar su çay ve yeşil çay şeklinde devam etti öğlen ise mis gibi iki dilim tahıllı ekmekten kaşarlı tost yanına da domates ve biber öğleden sonra da yine çay kahve su şeklinde olucak hadi bakalım
Dün aksm salata yedim saat 6.30 olmdn bi de 3 kaşık kabak yemegi sonrasında sirasyla 5 erik 4 çilek sütlü kahve bi kaç yudum.. En son olarak ta kırmızıbiber li togurt
şekersiz çay ve su içiorum bol bolcumaya kadar böle devam etmem lazım..hafta sonu eşimin memleketine gitcez cuma akşamından pazara kadar ordayız birascıkk kaçırabilirim orda sonrasında pazartesi devam..daha önceki diyetlerimde de böle oldu hep..hafta içi diyet modunda hafta sonu free takılmaca ama ona rağmen 10 kilo vermiştim..daha önce yaptıysam yine yapabilirim
yine yeniden..ne güzel ya 56 kiloymuşum bir zamanlarşimdi ise 60.2 kilodayım, hatta geçen hafta 62.2 kiloydum 5 gün diyet yaptım sonra hafta sonu yine cozuttum halbuki 59 kiloya inmiştim cuma günü..bu sabah sa 60.2 neysee tekrardan toparlanma zamanı. bu sabah yine tarçınlı süt ile başldm güne hadi bakalım
bu sabah ki kilom:59.4
dün öğlenki sandviçten sonra akşama kadar bişey yemedim, akşam yemekte 1 tabak kıymalı karnabahar ve pulbiberli yoğurt yatarken de tarçınlı sütve toplamda 2 lt. su
bugün sabah ise kalkınca 2 bardak su işe gelince 1 kupa tarçınlı süt hadi bakalım umarım güzel geçer bugün de..