- 29 Aralık 2008
- 476
- 15
- 118
- Konu Sahibi visneesuyu
-
ben fondeten konusunda bayyaa bır arastırma yaptıktan sonra kullanıp memnun kaldıklarımı sana yazayım lancome 1 numaradır pahalıdır ama deger lancome photojenıc fondeten max factor lastıng performas ta ıyıdır kapatıcılıgı guzeldır max ın creme puff fondeten kesınlıkle denemelısın tek gecerım bırde eczaneden aldım tamamen bıtkısel ondanda cok memnunum ınternettende alabılırsın helıocare marka fondeten ...
ben mac,max factor ve loreal kullaniyorum 3 unde cok memnunum..bende loreal ve mac te sari tonu kullaniyorum evet cilt rengimden koyu duruyor ama 1 ton acigi hic gitmiyor yuzume.ben bugday tenliyim.
senelerdir max factor lasting performance 105 numarayi kullanirim cok memnunum.
öncelikle cvp için teşekkürler.
lancome de aklımdaydı aslında.
ama, max lasting okadar övgü almışki ona yönelmiştim.
tabi, age renewden de kendim memnun kalınca, kafam baya karışık yani.
bir de, ben creme puff pudrayı kullanıyorum ve çok memnunum, onu kolay kolay değiştirmem herhalde.
"creme puff fondoten" demişsin, bu ürünün fondoteni de mi var.
yoksa sadece pudrasının iyi olduğunu mu söylüyorsun, anlayamadım:26:
canım creme puff hem pudra hem fondeten ozellıgı olan bır urun o yuzden oyle yazdım..aynı urunden bahsedıyoruz ben 41 numarasını kullanıyorum....eger butcenı zorlamazsa kesınlıkle lancome derım ben....
loreal ve maybeline basta iyi aslinda sonradan durdukca sanki bozuluyor gibi yuzunde kotu duruyor.dayanikli degil
Bende max factorun lasting performance 106 natural beige kullanıyorum. Çok memnunum. Yüzde yüz kapatıyor yüzdeki kusurları. Diğer fondötenler gibi pütür pütür durmuyor, akmıyor en azından. Kalıcılığı da çok iyi. Bence kesinlikle denemelisin.
aklımda hiç olmayan bir üründü,
ama, okadar memnun olan varki ister istemez aklımı çeldi.
daha gidip bakamadım ama, çoğunluk 105-106nolardan bahsediyor.
ten rengini öğrenebilir miyim, fikir oluşması için.
max factor lasting performance ı bende denemek istiyorum ama creme puff mu alsam bılemedım yanı hem fondoten hem pudra işlevini görenden?????
bı kere kullanmıştım lastingi arkadaşımda güzel durmuştu
bulaşma falanda yapmamıştı
zaten doğal olsun istiyorum
fondoten varmış gibi olmasın ama kapatsın da aynı zamanda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?