Bebek İkinci El maxicosi 9-18 otokoltugu ve uyumlu yazlık terletmeyen otokoltuğumuzu satıyoruz!

zasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
4.689
17
158
39
İstanbul
kızım 6 aylıkken aldığımız ve kullandığımız otokoltuğunu satıyoruz.Maxi-Cosi Priori SPS Oto Koltuğu - e-bebek.com ürün budur yaklaşık 1 yıl kullanıldı gayet kaliteli ve sağlam bir otokoltuğudur,uyumlu yazlık kılıfıda var ayrıca 90liraya almıştık ,toplamı sıfırı 650 lira yapan koltuk ve kılıfını 350 tl ye satıyoruz.ilgilenenler için istanbul anadolu yakasında oturuyoruz eldende verebilirim.

birkaç remim eklemen mümkün mü? böyle görmeden olmuyo, hangi modeli, ne renk, ne durumda bi görelim ama değil mi?

model ve rengi verdiğim linkdekinin aynısı düz siyah,kılıfıda açık mavi.fot.makinam arkadaşımda alınca eklerim..

hiç bir bilgim yok vallahi ama ptt kargo ile cok tutmaz,hangi şehirdesiniz?

Fiyat son Canim dedigim gibi kilifinida ayrıca almıştık biz onuda vericem. Resim eklerim en yakın zamanda.

güncel.. resim buraya ekleyemedim telefondan girdiğim için sanırım düşünen olursa özelden konuşalım kendisine iletirim resmi.

ilan günceldir.ihtiyacı olanla özelden konuşalım fiyatta yardımcı olucam yeni koltuk aldık bu evde yer kaplıyor.

otokoltuğumuz sıfır ayarında yazlık terletmeyen havlu kılıfını sürekli kullandığım için tertemiz havlu kılıfta ufak sökülme olmuş çok az oda hediyesi.

Eklentiler

• $otokoltuðu.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 113
  • $otokoltugu2.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 96
evet yatış ayarlı kızım çok tombiş olmasına ragmen 2.5 yaşına gelecek hala rahat .alanında en iyilerden ben arastırarak almıştım.değişiklik olsun diye satıyorum concord un bi modeli var 900lira falan onu almak istiyorum değişiklik olsun maksat:)

bu arada kafa düşmesi falan olmuyor yatış pozisyonuna getirince anakucağı gibi oluyor ve çocuk tam yatar pozisyonda seyahat ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…