Maxijuno kullananlar bakabilir mi

creamole123

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
977
650
23
29
Merhaba, maxijunoya regl bitiminde mi başladınız ve aralıksız kullanıp bitiriyor musunuz yoksa yumurtlama görünce bırakıyor muyuz?
Günde 1 tane mi içiyorsunuz?

Merhaba bende bunu kullanırken hamile kaldım günde bir kullanıyordum aldığım gün başlamıştım bişey beklemdm zaten paket bitmeden gebeliği ogrendm

Merhaba bende bunu kullanırken hamile kaldım günde bir kullanıyordum aldığım gün başlamıştım bişey beklemdm zaten paket bitmeden gebeliği ogrendm
Ay harika, Allah bağışlasın Başka bir sorununuz var mıydı pcos, regl düzensizliği vs? Evet ek olarak omega ve q10 alıyorumm

Ay harika, Allah bağışlasın Başka bir sorununuz var mıydı pcos, regl düzensizliği vs? Evet ek olarak omega ve q10 alıyorumm
Teşekkür ederim. PCO başlangıcı vardı insülin direnci ve yüksek kilo vardı bir yıl olmadı en son bunu kullanırken hamile kaldım. Bunun içinde q10 var ek almanıza gerek olmayabilir

Bende adet düzensizliği yoktu fakat geç yumurtlama vardı yumurta buyumuyordu ama kullanırken kaldım kutuda bı 17tane falan kullandm sonra gebeliği ogrendm bana büyük oranda etkili oldu çok şükür bu da olmasaydı tüp Bebek deneyecektm. Eşimde sorun yoktu ama o da maxigo kullandı biz bütün tuşlara bastık nasipte oldu çok şükür.

Cok cok sevindim, cevabiniz icin tesekkurler Umarim bebeginize saglikla kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…