Doğuma Hazırlık Mayalıların cinsiyet tahmin yöntemi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mai29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mai29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
146
1
96
Bursa
Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.Kızlar ben de tutuyor ikiside tek bnm ve kızım olucak kısmetse ,çevremdeki bir kaç kişi için de baktım hep doğru çıktı ,sizlerde bakın bakalım doğruluk derecesi ne kadar görelim:kahve:

iki çocuğumda da tutmuyor malesef

26 yaşındayım ve 2009 yılındayız.Biri tek diğeri çift ama benimki kız....... :)

bak bu ilginçmiş.il defa duyuyorum.benim yaşım 29 ee 2009 hamile kaldım.hep tek yani..evet kızım olacak...ama hamile kaldıgımda daha 29 degildim.temmuzda 29 oldum.ama altı aylık hamileyim.neye göre oluyo şimdi.o zaman 28-2009 oluyo ve tutmuyo...

bak bu ilginçmiş.il defa duyuyorum.benim yaşım 29 ee 2009 hamile kaldım.hep tek yani..evet kızım olacak...ama hamile kaldıgımda daha 29 degildim.temmuzda 29 oldum.ama altı aylık hamileyim.neye göre oluyo şimdi.o zaman 28-2009 oluyo ve tutmuyo...

aramızda anlaşılan 2 hafta var :) ben de 5.5 aylık hamıleyım canım 2009 mayısta hamıle kaldım 80 doğumluyum ve mayısta 29 bıtmış oluyor 2009a gore yaş 29 halıyle sende 80 doğumlu ısen 29 yaş olarak duşunuceksın heralde temmuzda 29u bıtırmış oluyosun tabi 80lı ısen CADIARZU

Ben 22 yasindayim 2009 da hamile kaldim...
Yani birisi cift digeri tek...
buna göre erkek olmasi gerekiyor...

doktorlarda erkek diyor
ama ben yinede söyle bi 20 haftalik felan olmadan kendimi cok
inandirmak istemiyorum...

ben 28 eylül 81 doğumluyum son adetim 30ağustos nasıl hesaplıcam ben???yaşımı 28 mi 29mu??

ben 28 eylül 81 doğumluyum son adetim 30ağustos nasıl hesaplıcam ben???yaşımı 28 mi 29mu??

Arkadaşlar neden aydan hesaplıyorsunuz yaşınızı.Mesela ben şu an 26 yaşındayım seneye şubatta değil ta senenin başında 27 diyeceğim yani doğduğum ayı beklemeyeceğim.

Sizde 81 doğumluysanız eğer 28 yaşındasınız yani ayla ve son adetle ilgisi yok ok.

35 yasindayim,2009 da hamis kaldim ikiside tekli yanimm kizimmi olucekkkk oleyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile2

28 güzelim,senın bırı tek dığerı cıft erkek cıkıyo ama bakalım tutucak mı bellı değildır heralde cınsıyetı henüz,kesinleşince yazarsan sevınırımkaydirigubbakcemile3

bende 22 yaşındayım 2009 hamile kaldım 7,5 aylık oldu erkek dedi doktorlar yani bende tuttu oğluşum olcak

arkadaşlar bana kalırsa iki sene üst üste hamiş kalan varsa etrafınızda onlara sormak lazım.bu yönteme göre iki sene üst üste hamiş kalanlarda bu yöntemle tutması lazım...

Back
X