- 26 Haziran 2016
- 15
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi Gokcegizem
ikisininide kullandım , hakkında paylaşım yapayım dedim. 1 ay aralıklarla aldığım ve Kasımdan beri kullandığım 2 fondöten. Öncelikle benim cil dim çok yağlı. Bu yüzden ilk affinimat ı tercih ettim. Memnunmusun diye sorarsanız eğer çok memnun kaldım. Kapatıcılığı bir harika. Ondan ziyade renk tonu eşitsizliğim olduğundan dolayı almıştım ve yüzümü prüzsüz yaptı. Bitse alırım dediğim türlerden. Ve inanıyormusunuz? Yüzüm sivilceye meyilli olduğundan dolayı fondöten kullanırken çok çekiniyordum ve bu fondöten sivilce oluşumunu önledi. Ergenlik Zamanında tek tük çıkıyor tabiiki. Binevi bb krem gibi. Fakat kalıcılığı o kadar fazla uzun değil . Sabah 8 de sürdüğüm fondöten öğlen 1-2 gibi etkisini kaybediyor. Genede fena değil gibi . Gelelim affinitone ye. Açıkcası affinimat kadar beğenmedim. Fazlasıyla sıvı bir formül. Benim cildimin yağlılığından dolayıda olabilir tabiiki. Kalıcığılıda affinimattan 1 saat daha az diyebilirim. Onun haricinde herşey birbirleriyle aynı. Sizin düşünceleriniz neler ? Siz tavsiye ediyormusunuz ?