Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Maybelline Affinitone ve affinimat fondöten yorumum

Gokcegizem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
15
4
1
27
ikisininide kullandım , hakkında paylaşım yapayım dedim. 1 ay aralıklarla aldığım ve Kasımdan beri kullandığım 2 fondöten. Öncelikle benim cil dim çok yağlı. Bu yüzden ilk affinimat ı tercih ettim. Memnunmusun diye sorarsanız eğer çok memnun kaldım. Kapatıcılığı bir harika. Ondan ziyade renk tonu eşitsizliğim olduğundan dolayı almıştım ve yüzümü prüzsüz yaptı. Bitse alırım dediğim türlerden. Ve inanıyormusunuz? Yüzüm sivilceye meyilli olduğundan dolayı fondöten kullanırken çok çekiniyordum ve bu fondöten sivilce oluşumunu önledi. Ergenlik Zamanında tek tük çıkıyor tabiiki. Binevi bb krem gibi. Fakat kalıcılığı o kadar fazla uzun değil . Sabah 8 de sürdüğüm fondöten öğlen 1-2 gibi etkisini kaybediyor. Genede fena değil gibi . Gelelim affinitone ye. Açıkcası affinimat kadar beğenmedim. Fazlasıyla sıvı bir formül. Benim cildimin yağlılığından dolayıda olabilir tabiiki. Kalıcığılıda affinimattan 1 saat daha az diyebilirim. Onun haricinde herşey birbirleriyle aynı. Sizin düşünceleriniz neler ? Siz tavsiye ediyormusunuz ?
 
Merhaba . Ben affinitone kullandım ve dediğin gibi kapatıcılığı mükemmel ✌ Mat olanı düşünüyorum şu ara hem yaz hem de güneş kreminden yaglanıyor cildim onun icin mat mantikli saniyorum. hem zarar vermesin cildimë, nefes de alsın aynı zamanda istiyorum . O konuda ne düşünüyorsun peki ?
 
Merhaba . Ben affinitone kullandım ve dediğin gibi kapatıcılığı mükemmel ✌ Mat olanı düşünüyorum şu ara hem yaz hem de güneş kreminden yaglanıyor cildim onun icin mat mantikli saniyorum. hem zarar vermesin cildimë, nefes de alsın aynı zamanda istiyorum . O konuda ne düşünüyorsun peki ?
Bana göre mat olan daha başarılı. Cildin de yağlı bir yapıya sahipse affinimat çok işinw yarayacak :))
 
Affinitone olanını kullanıyorum,inanılmaz doğal bir görünümü var aşırı memnunum.
İndirimden kapmıştım bir tane, denemek için.
Bu kadar memnun kalacağımı tahmin bile etmemiştim.
 
Merhaba. Ben de AffinTone'u kullanıyorum. Yağlı bir cilde sahibim . Mat olanı nedense kötü durdu yüzümde. Ama denildiği gibi kalıcılığı pek yok ve yarım günde bir tazelemek gerekebiliyor . Ara ara Alix Avien'in fond.i kullanıyorum ama ağır makyaj yapacağım zamanlarda.. Günlük ise Garnier BB kremini kullanıyorum.
 
Back
X