kesinlikle yıkamadan maydanozu kavanoza veya peçeteye sarıp koyuyorum dereotunuda peçeteye sarıp koyuyorum ama alınca masaya gazete serip kurutuyorum önce öle dolaba koyuyorum sulu ıslak koymuyorum
temızleyıp guzelce yıkadıktan sonra suyunu ıyıcene suzduruyorsunuz ve kavanoza alıyosunuz 2 haftaya kadar kullanabılırsınız..hem ayıklanmıs hem temız hem heran kullanısa hazır..
Bende yıkadıktan sonra ince ince doğrayıp buzdolabı poşetine koyup derin dondurucuya koyuyorum. Taze salatalarda kullanmak istediklerimi yıkayıp bir peçetede kurutup hava almayan bir kavanoza peçete sararak koyuyorum. Peçete hala yaşadığı için terleme ve su bırakmasını engellemiş oluyor
Bende fazla kısmını buzluğa koyuyorum kalan kısmı öylece koyuyorum zaten hemen tükettiğim için sıkıntı olmuyor ama kavanoz ve peçete fikri güzelmiş bende yapayım
Meraba kızlar ben maydonozu güzelce yıkayıp havlu peçete üstünde biraz kurumaya bırakıp sonra doğurayıp buzdolabı poşetine koyuyorum buzlukta saklıyorum hiç birsey olmuyo deneyin sizde