Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baskın ve cadı gibi yaparsan suçlu yine sen olursun
normal gidersin ve yine aynı şekilde yaptıklarında bir dakika beni dinlermisiniz dersin
bana bunu yapıyorsunuz ama çok kırılıyorum ve beni çok üzüyorsunuz
ve beni kendi yerinize koyun düşünün diyerek teker teker hepsine sor
yine lakayıtlı olurlarsa bir daha sizinle görüşmeyeceğim diyerek ordan çık ve bir daha gitme yanlarına
Ben dışlandığımı hissettiğim ortamda dış dünyadan kendimi soyutluyor, onları iplemiyorum. Hatta bazen kulaklık takıp duymuyorum bile.Böylece kendilerini de nimetten sayamıyorlar. Tavsiye ederim. Kitap, bilgisayar, telefon, el işi, vb.
Kizlar o maydonoz benim
Eşimin ailesiyle aram hic ama hic eyi değil.
Ve bir arada oldugumuz zamanlar beni dısliyorlar.
Yani kendi aralarinda kahkih kikiri kikiri
Bana geldimi.
Hmm
Hiii.
Gibi kisa cumleler ve birden surat eksiyor.
Ben lafa girmesem kimse varligimdan bi haber.
Bende ezik gibi durmamak icin gayri ihtiyari.
Her lafa atliyorum gibi.
Gibi degil atliyorummm.
Offff.
Sonrada pisman oluyorum.
Agir ol.Agir ol ağirrr.
Diye teklin ediyorum kndimi ama onlarla ayni ortamda bulununca o kadar kotu hissediyorum ki kndimi.
Bu halime engel olamiyoeum.
Bunu nasil engelliyebilirim.
Bu arada .
Gurbetteyim.
Ailemden kimsede offf off cok bunaliyorum.
Bi akil verin ne olurrrrrr.
Bende yapıyorum aynı şeyi kimse hoş geldin bile demiyor bozuluyorum sonra kakara kikiri ben yokmuşum gibi davranıyorlar ama bitirdim kestim attım sık görüşmemeye çalışıyorum görüştüğümde de aynen onlar gibi takılıyorum
sizin gibi her lafa atlardım ben burdayım der gibi ama sonra çok kızıyodum kendime ve bir gün bana yapılanların intikamını aldım evime geldiler bende onlar yokmuş gibi davrandım kv gözleri dolu dolu gitti gidiş o gidiş :)