ilk hamileliğimde kakao yağı kullanmıştım hamilelik boyunca çatlak yoktu tabi
asıl iş doğumdan sonra oluyo çok az çatlağım oldu bu bünyeylede alakalı sanırım
kremlere bi sürü para döken kuzenimin karnı harita gibiydi
şimdide bebe yağı sürüyorum nemli tutuyorum sadece kakao yağının kokusu sanki bana iyi gelmeyecek gibi hissediyorum
şimdilik 3-4 çatlağım var oğlumun izleri sonrasında neolur görücez
Her yazılanı her söyleneni dinleyen şaşkın anneler:))) ilk bebeğimiz olduğundan işimiz zor. Kremlerden başlayalım mı... neler kullanıyorsunuz, memnun musunuz....
Çatlaklaklara ve gerilmeye karşı bebe yağının içine kaysı yağı koyup sabah akşam kullandım. 22. haftadayım, şimdilik çatlak yok... ama vücudum pul pul oldu. Bugün aktara uğrayıp sordum; neden kurudu cildim diye. kayısı yağını yüzüme kullanmalıymışım. Bebe değilde kayısı yağından olmuş.
Pullanmaya ve aşırı kurumaya şimdilik excipial Lipo aldım, içine de daha kolay sürülsün diye badem yağı aldım. (10+5 lira. Dr'a bile yazdırabilirsiniz excipial Lipo'yu.)
Gelişmeleri paylaşacağıma emin olabilirsiniz...
Her yazılanı her söyleneni dinleyen şaşkın anneler:))) ilk bebeğimiz olduğundan işimiz zor. Kremlerden başlayalım mı... neler kullanıyorsunuz, memnun musunuz....
Çatlaklaklara ve gerilmeye karşı bebe yağının içine kaysı yağı koyup sabah akşam kullandım. 22. haftadayım, şimdilik çatlak yok... ama vücudum pul pul oldu. Bugün aktara uğrayıp sordum; neden kurudu cildim diye. kayısı yağını yüzüme kullanmalıymışım. Bebe değilde kayısı yağından olmuş.
Pullanmaya ve aşırı kurumaya şimdilik excipial Lipo aldım, içine de daha kolay sürülsün diye badem yağı aldım. (10+5 lira. Dr'a bile yazdırabilirsiniz excipial Lipo'yu.)
Gelişmeleri paylaşacağıma emin olabilirsiniz...
Excipial lipo nun prospektusunde hamileler için c kategorisinde yazıyor
Dr nnuz mu önerdi onu kullanmayı acaba ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?