MAYIS 2013 anneleri hadi gelin heycanımızı paylasalım

Merhaba arkadaşlar neredeyse 2 yıllık evliyim hiç korunmadım fakat bebeğim olmamıştı... tedaviler gördüm ovitrelle ler kullandım ilaçlar içtim ama malesef. birgün çok ağladım artık çocuğum olmıyacağını düşünmeye başlamış bunu kabullenmeyi düşünüyordum doktora gitmekten vazgeçmiştim. 1 yıl daha bekleyip tüp bebek için başvuru yapacaktım kiiiiiii adetim 5 gün geçikti kendi kendime "havalardan galiba" dedim 6 gün gecikti "stres yaptım birşeyleri" dedim eşimin ısrarı ile yaptığım idrar testim sonunda POZİTİF çıktı :))) şuan 2 aylık hamileyim. çok mutluyum. allah hepinize dilerim bu duyguyu yaşatır. varmı benim gibi hikayesi olanlar ? anlatalım neler yaşıyoruz vücudumuzda neler değişiyor yazalım :)))

TAZE ANNELER HAYDEE GELİN :)) :49::emir_bebek::nazar:

iyi akşamlar emosderin ? nasıl gidiyor hamilelik ? :nazar:

öncelikle rabbim hepinizi sag salim kurtarsın sizden bişey rica etmek için geldim benim bir arkadasım bebek istiyor ama olmuyor hamilelerin duası kabul olurmus duanızda onada yer verirseniz cok sevinirim .şimdiden Allah razı olsun

iyi akşamlar emosderin ? nasıl gidiyor hamilelik ? :nazar:

merhabalar :54: çok şükür canım herşeyler yolunda kızım da iyi :nazar::16: birde şu ayağıma giren kramplar gece uykusuzluklarım olmasa tam süper olacak :1: ama olsun kızıma kavuşacağım günü düşündükce pekde umrumda olmuyor :16: sen nasılsın bakalım :49:

öncelikle rabbim hepinizi sag salim kurtarsın sizden bişey rica etmek için geldim benim bir arkadasım bebek istiyor ama olmuyor hamilelerin duası kabul olurmus duanızda onada yer verirseniz cok sevinirim .şimdiden Allah razı olsun

rabbim bu güzel mucizesini isteyen herkezlere nasip etsin inşallah arkadaşında üzmesin kendini istesin hep vazgeçmesin umutsuzluğa kapılmasın allahın izniyle olur inşallah

bende mayıs annesi olarak sabırsızlıkla oğlumu kucagıma almayı beklıyorum allahım herkese saglıklı sekılde nasıp etsın allah olmayanlarada versın ıns

Back
X