Kizlar orda msiniz benim sorum var simdi ben kacinci gunumdeyim 29 mayista yaptirdim asilamami yapilan gunu de sayiyor musunuz ben saymiyorum ve 11. Gunumdeyim sayarsam 12. Gunumdeyim sizce yarin test yapsam cikar mi sonuc?
Yapma bekle cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar orda msiniz benim sorum var simdi ben kacinci gunumdeyim 29 mayista yaptirdim asilamami yapilan gunu de sayiyor musunuz ben saymiyorum ve 11. Gunumdeyim sayarsam 12. Gunumdeyim sizce yarin test yapsam cikar mi sonuc?
olmadı kızlar![]()
tşk cnm bende üzüldümUzuldum cnm hayirlisi olsun
Yapma bekle cnm
Yapma bekle cnm
aaa canim ben siteyi yeni yen i ogreniyorum mesajlarina baktim hamileymissinnn cooooooook sevindim canim hayirlisiyle kucagina almayi nasip etsin rabbim insallah hayirli bir evlat olur sizin icin kendine dikkat et yorma kendini dinlenmeye calsi imkanin varsa ayy cok sevindim insallah rabbim hepimizin dularini kabul eder ve kucaklarimizi bos birakmaz sende dua et bize bol bol senin dualarin kabul olur...
Tsk edr cnm hepinize dua ediyorum in§ tutar bende ayni hep adet olacam sandim ayni belirtiler oluyor sikma canını
oncelikle ilgine tesekkurler canim cogu kisi takip bile etmiyor topigi san asorun var canim normalde adet sancilarin ne zaman baslardi senin asilamdan sonra ne zaman basladi hani adet olacagini saniyordun ya :)))
Rica edr ilk asilama yaptim bel kasik agrisi 10 gun surdu normalda bir gun onceden bilirdim adet olacagimi belim goguslerim cok agrirdi yine ayni seyleri yasadim ama adet olmadim ve 6haftalik gebeyim hala belim agriyor kasiklarim agriyor
canim merakta kalma diye sana yazmak istedimm benim bugun kirmizilar geldi hayirlisi olsun insallah tesekkurler hersey icin..
Canin sag olsun cnm
Canin sag olsun cnm
slm arkadaşlar,mayısın 23 ünde ilk aşılamamı oldum,adet tarihim 9 hazirandı,14 haziranda verdiğim kan testimde negatif 0,1 değerim çıktı..acaba benim durumum hakkımda bilgisi olan arkadaşlarım var mı?halaa adet görmedim ve nedenini merak ediyorum..
Canim doktoruna sormadin mi belki ilaclarin etkisinden olabilir peki gec dollenmis olabilir mi bir arkadasi 10. Gun cagirmis ve olumsuz konudmus doktoru sonra adet gecince gitmis ve hamile oldugunu ogrenmis ama senin durum farkli adet tarihinde gecmis cunku yani bu bir gecikme de olabilir