Mayıs 2017 anneleri buraya

Merhaba oğlum 7 yaşında ilkokul 1 e gidiyor . Hamileliğim çok zor geçiyor sizin nasıl . Cinsiyet aynı bu da erkek ama yaşananlar değişik işte . Hiç hazırlık yapmadım henüz siz başladınızmı

Bnde mayısta alacagım bebişimi kucagıma inşallah sezeryan olacagı için mayıs sonunda kavusacagız inşallah oğlumla:) netten alacaklarımı arastırma asamasındayım ama gormeden almak istemiyorum odasını arabasını beşigini:)

Merhaba oğlum 7 yaşında ilkokul 1 e gidiyor . Hamileliğim çok zor geçiyor sizin nasıl . Cinsiyet aynı bu da erkek ama yaşananlar değişik işte . Hiç hazırlık yapmadım henüz siz başladınızmı
Bende başlamadım ama yakında başlicam herşeyimi kendim yapmak istiyorum tacını falan süslemek istiyorum taç patik süslemesi aynı olsun istiyorum ama güzel bişe bulamadım senin aklında bişeyler var mı

Merhaba kızlar. ALLAH nasip ederse bizde bebegimizi mayıs sonunda kucagimiza alacağız. Sizler şeker yükleme testini yaptirdinizmi?

Öncelikle ilk bebeği olanlarda çok daha özenme durumu oluyor bende ilk doğumumda öyleydim çok normal . İkincide biraz daha rahat oluyorsun. Taç falan bakmadım ama dağıtmak için gelenlere bişiler baktım internetten. Alıp kendimiz yapmakmı yoksa sipariş vermekmi daha karlı bilemedim. Şeker yüklemesi yaptırmadım doktorumda istemedi . Bizimde cuma kontrolümüz vardı 25. Hafta 835 gr 32 cm di .

Öncelikle ilk bebeği olanlarda çok daha özenme durumu oluyor bende ilk doğumumda öyleydim çok normal . İkincide biraz daha rahat oluyorsun. Taç falan bakmadım ama dağıtmak için gelenlere bişiler baktım internetten. Alıp kendimiz yapmakmı yoksa sipariş vermekmi daha karlı bilemedim. Şeker yüklemesi yaptırmadım doktorumda istemedi . Bizimde cuma kontrolümüz vardı 25. Hafta 835 gr 32 cm di .
Ya ben birinci de hiç bişey yapamadım.birsürü sebebi var.bide bu kız ne bilim yapmak istiyorum. Varsa örnekleriniz isterim.bende 26. Haftadan.perşembe randevum var yine konuşuruz

Back
X