Hanımlar merhaba benim 1 yıl önce düşük oldu şimdi tekrar istiyoruz adetime 10 gün kala evde kaset test yaptım negatif erken yaptım acaba bu durumu yaşayan var mi ?
Merhaba, dusugunuz için geçmiş olsun . Umarım en hayırlısı olur hakkınızda en kısa zamanda . 10 gün bayağı erken bence. En iyisi reglin gecikmesini beklemek. Öbür türlü cok yiptatici kendimden biliyorum.
Merhaba bende 1 Mayıs da çatlatma iğnesi oldum bekliyorum. Benimde Ağustos da bir dış gebeliğim oldu sonra hamile kalamadim bu ay doktora gittik klomen ve merional kullandım ovitrelle çatlatma iğnesi oldum benim içinde dua edin lütfen
Merhaba bende 1 Mayıs da çatlatma iğnesi oldum bekliyorum. Benimde Ağustos da bir dış gebeliğim oldu sonra hamile kalamadim bu ay doktora gittik klomen ve merional kullandım ovitrelle çatlatma iğnesi oldum benim içinde dua edin lütfen