Canım benim amh 0,57 benden 5 tane yumurta toplantı 4 tanesi döllendi. 3. güne 3 tane gitti. 5. güne gönderme kararı aldı doktorlarım 5. güne de sadece 2 si gitti biri transfer oldu. Hiç moralini bozma. Seninkilerini de duruma göre 3. yada 5. gün dondururlar sayısının az olması değil kaliteli olması önemliiMerhaba kızlar bn ilk defa tüp bebek denedim. Dün yumırtalarım toplamdı. Toplamda 7 yumurta aldılar. Bugün embriyolog aradı sadece 2 adet döllenmiş yumurtanız var dedi sizce bu iki yumurtayla yol katedebilir miyiz? Modum düştü biraz sayısı çok olsa biri olmasa diğeri olurdu en azından seçenek azaldı resmen siz ne diyorsunuz bu duruma
Nasipte ne varsa o bizi bulur amenna. Ama insan ister istemez endişeleniyor. Kaliteli olması için Rabbime dualar ediyorum inşallah dediğiniz gibi olur kaliteli olsun da bi tane olsun. Sizinkisi transfer oldu mu pekiCanım benim amh 0,57 benden 5 tane yumurta toplantı 4 tanesi döllendi. 3. güne 3 tane gitti. 5. güne gönderme kararı aldı doktorlarım 5. güne de sadece 2 si gitti biri transfer oldu. Hiç moralini bozma. Seninkilerini de duruma göre 3. yada 5. gün dondururlar sayısının az olması değil kaliteli olması önemlii
Evet biri transfer oldu biri donduruldu. En güzel altın embriyonuz oluşur inşallaahNasipte ne varsa o bizi bulur amenna. Ama insan ister istemez endişeleniyor. Kaliteli olması için Rabbime dualar ediyorum inşallah dediğiniz gibi olur kaliteli olsun da bi tane olsun. Sizinkisi transfer oldu mu peki
İnşallah güzel haberler alırsınız test günü ne zmn güzel haberini bekliyoruzEvet biri transfer oldu biri donduruldu. En güzel altın embriyonuz oluşur inşallaah
teşekkür ederim canım benim inşallah yaa. 26 sı test günümİnşallah güzel haberler alırsınız test günü ne zmn güzel haberini bekliyoruz
Merhaba umarım güzel haber aldınızMerhaba test günüm 25 mayıs. Daha var biraz.inşallah hepimizin güzel haberleri olur
Umarım güzel haberleri almışsınızdır.teşekkür ederim canım benim inşallah yaa. 26 sı test günüm
Test gününüz ne zmn.Benimde 20 mayısta transfer oldu. 6 yumurta toplandı 5. Güne 4 tane geldi. Kalanlara genetik test yaptırdık bir tane normal ve güzel geldi. Onu da transfer yaptık. Beklemedeyiz. İniallah emeklerimiz boşa çıkmaz
Negatif, tekrar başladık bu ayMerhaba umarım güzel haber aldınız
Yarın kan vermeye gideceğim. Şimdi evde kaset test yaptım negatifTest gününüz ne zmn.
Benim 26 sı test günümdü 428 çıktı allaha şükür. Bugün sabah tekrar kan vereceğim sonucu kliniğe bildireceğim istikrarlı artık devam ediyorsa cuma kısmetse keseye gideceğizUmarım güzel haberleri almışsınızdır.
Gözün aydın senin adına gerçekten çok mutlu oldum.sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bize dua etmeyi unutma ne olur.Benim 26 sı test günümdü 428 çıktı allaha şükür. Bugün sabah tekrar kan vereceğim sonucu kliniğe bildireceğim istikrarlı artık devam ediyorsa cuma kısmetse keseye gideceğiz
Sizin sonuç ne oldu inşallah sizden de güzel haber alırızYarın kan vermeye gideceğim. Şimdi evde kaset test yaptım negatif
Benim pozitif ama HCG yavaş yükseldi önce. Bugün de keseyi görmeye gittik. Doktor kese çok küçük, büyük ihtimalle sağlıksız gebelik dedi. Ben umudumu kaybetmiyorum. Salı günü tekrar bakılıcam.Negatif, tekrar başladık bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?