Mayıs ayı Çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım 🌸

Dediğim gibi ultrasona agmrğnen hafta önemli adete göre derler önce ama ultrasonda farklı çıkabiliyor yumurtlama döllenmeye baglı olarak yani kötü bişey deil bu bence iki hafta sonra gidin kalp atışı için
Adetim 3 gün geçti predictor early böyle geçen ay iğne etkisiyle böyle çıkmıştı gittim kanda yoktu bu ay hiçbir şey kullanmadım var mı sizce hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum 😒

Eklentiler

• IMG_0054.webp
    IMG_0054.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_0055.webp
    IMG_0055.webp
    12 KB · Görüntüleme: 32
Değer çok düşük ve şu an kanamam var yine olmadı 😒
Keşke o gün verseydin canım yazacaktım ama işte sırf bu yüzden beklenilmesine karşıyım testte göründüğü gibi hemen kan vermek gerekir ama kısmet tabi muhtemelen kimyasal gebelik olmuş Allahım inşallah sağlıkla tekrar nasip etsin

Keşke o gün verseydin canım yazacaktım ama işte sırf bu yüzden beklenilmesine karşıyım testte göründüğü gibi hemen kan vermek gerekir ama kısmet tabi muhtemelen kimyasal gebelik olmuş Allahım inşallah sağlıkla tekrar nasip etsin
Amin inşallah sizin ilk değeriniz 16 küsürlerde çıkmıştı değil mi

Doktorum değer şüpheli gebelik başlangıcı olabilir kanamam varsa gel dedi ama bugün idrar testi yaptı çok slik çıktı değer düşüyor demek bu da gitmeyi düşünmüyorum

Doktorum değer şüpheli gebelik başlangıcı olabilir kanamam varsa gel dedi ama bugün idrar testi yaptı çok slik çıktı değer düşüyor demek bu da gitmeyi düşünmüyorum
Evet canım galiba pazartesi baya koyuydu direk kan verseydin bence kimyasal olmuş daha önce çok yaşadım 😔 bu hamileliğimde 18 değerle öğrendim ama ben çok silik gördüm hemen ertesi gün kan vermiştim seninki gibi belirgin deildi testim

Evet canım galiba pazartesi baya koyuydu direk kan verseydin bence kimyasal olmuş daha önce çok yaşadım 😔 bu hamileliğimde 18 değerle öğrendim ama ben çok silik gördüm hemen ertesi gün kan vermiştim seninki gibi belirgin deildi testim
Çok üzüldüm çok düştüm bu defa ama sonra dedim ki bu güzel haberin müjdecisi demekki rahim artık hazırlıyor kendini 😒 rabbimin bildiği bir vakit vardır elbet 😒

Back
X