mayıs ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada tanışalım...

oznur65

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
2.196
1.954
133
mayıs ayının ilk haftası gibi 2. denememizi yapacağız benim gibi başlayacak arkadaşlar başlayacağımız merkezleri yazıp liste oluşturalım sonrada sonuçalrı hep beraber takip ederiz

merhaba,
bende mayısın son haftası başlayacagım tedaviye eurofertil ve mayayla görüştüm bende ikisi arasında karar verip başlayacagım artk hakımızda hayırlısı olsun inş.

merhaba,
bende mayısın son haftası başlayacagım tedaviye eurofertil ve mayayla görüştüm bende ikisi arasında karar verip başlayacagım artk hakımızda hayırlısı olsun inş.

mayıs ayı bize uğur getirecek gör bak çok inanıyorum ben inşallah dualarımız kabul olur

inş. canım uğur getirir artık bizlerde kavuşuruz bebeğimize hayırlısıyla

bende 2 sene önce aynı şeyleri yaşadım şimdi 15 aylık ikizlerim var.allah hepinizin yardımcısı olsun mutlu haberlerinizi bekliyorum

[kızlar ben bu ay başlıycaktım ama doktorum yurt dısından haftaya gelcekmiş bende bugun yarın adet olucam o nedenle mayıs ayına kaldı benim birinci denemem bursa acıbadem pozitif ama kalp atısı alınaması sebebiyle kürtaj 2.deneme yine acıbadem bursa doktorumdan memnunum birde bizimki sebepsiz infertilite.kızlar yazarken infertilite sebebinizi yazarmısınız

geçmiş olsun canım inş. bundan sonraki tedavinde sağlıkla kucagına alırsın bebeğini... canım bizimkide sebebsiz infertilite herşeyin hayırlısı olsun diyecek birşey yokki..

merhaba arkadaslar

bende 15 mayıs gıbı tedavıye baslıycam Allahın ıznıyle.ben bruksel tupbebek merkezı dusunuyorum.bızde erkek ınfertılıtesı var.esımde sperm morfolojısı % 2 ve sperm dna sında hasar var.sımdıye kadar 14 ay boyunca hıc hamıle kalamadım.ınsallah tupbebek carem olur .hepımızın buraya pozıtıfff yazdıgımız gunlerı gormek dılegıyle....

merhaba arkadaslar

bende 15 mayıs gıbı tedavıye baslıycam Allahın ıznıyle.ben bruksel tupbebek merkezı dusunuyorum.bızde erkek ınfertılıtesı var.esımde sperm morfolojısı % 2 ve sperm dna sında hasar var.sımdıye kadar 14 ay boyunca hıc hamıle kalamadım.ınsallah tupbebek carem olur .hepımızın buraya pozıtıfff yazdıgımız gunlerı gormek dılegıyle....

inş. bir gün hepimiz buraya pozitif diye yazarız

rabbim hepimize yardımcı olsun arkadaşlar....kısmetse bende mayısta başlayacağım....malatya doğu fertil hepimiz birbirimize dua edelim arkadaşlar....herşeyin hayırlısı takipde olalım...

hepimiz mayıs ayında mutlu haberler duyucaz inşallah.

selam kıslar
kısmetse bende başlıcam mayıs 01-2 gıbı tup bebek tedavısıne ben lapo oldum tupler kapalı çıktı dr um tup bebek onerdı benim dr um umut tup bebekde yapıyomuş kararsınız umut veya medıcana

ben dr celalettin Örnek in tedavisi ile halen gebeyim. Yeni tedavi olacaklara tavsiyem hekimimle mutlaka görüşün. çünkü bazı koşullara uyanlara (genç hastalara ) iadeli sistem uyguluyor . Tutmazsa ödediğiniz paranın dörtte üçünü geri iade ediyor görüşmenizde fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…