mayısta da hamile kalamayıp hazirana umutla bakanlar

pembesaray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
52
5
48
Ankara
bel ağrısı, mide bulantısı belirtilerini yaşamama rağmen mayıs ayında da hamile kalamadım.
artık haziran ayına umutla bakıyorum. bu süreçte birbirimize destek olalım. hep beraber hamile kalalım.

ben de beklemededim. mayısın onunda adet olursam hazirana kalacak. hayırlısı bakalım beklemek çok sıkıcı :8:

ben de beklemededim. mayısın onunda adet olursam hazirana kalacak. hayırlısı bakalım beklemek çok sıkıcı :8:

benimde bu ay tam anlamıyla ilk denememdi. benimde bat on mayıs. ama ben acemilikle dayanamayıp dün kanda baktırdım 1.2 çıktı yani yok o yüzden bende haziranı bekliyorum artık... inşallah sizin hazirana kalmaz.

benim bu 4. ayım olacak etrafımda hamileleri gördükçe özeniyorum ve stres yapıyorum.
ama bu ay stres yapmama kararı aldım. stresimi yenmem için ne yapmalıyım yardımcı olabilecek var mı?

slm kızlar benim bu ay ilk denemem olacak
hayırlsıı ile bu ayın hepimize uğur getirmesini diliyorummmmm:49::49::49::49::49::49:

umarım bu ay hepimize uğurlu gelir. ben her ay acaba olacak mı diye stres yapıyordum.
bu ay daha olumlu düşüneceğim. bu ay hamile kalacağıma inanıyorum.
silkeleme yöntemi deneyeceğim bakalım..

merhaba kızlar..bende 3 yıldır ugraşıyorumm yaptırmadıgım test kalmadı...gene hastaladınmım bugün 3.günüm doktor değiştirdim..ve bu doktor bana vajinal enfeksiyonun var dedi..iğne hap fitil verdi..bu ay tedavi olacagımdan bebek olmaz heralde...önümüzdeki ay klomen kullanıcam hayırlısı olsun çok zor bir süreç kızlar en kısa zamanda rabbim bizlerede bagışlasın..benim ilk olacak 4 yıllık evliyim...dayanamıyor insan artık ama bu tedavi işe yarayacak gibime geliyor inşallah olur kızlar...

merhaba kızlar..bende 3 yıldır ugraşıyorumm yaptırmadıgım test kalmadı...gene hastaladınmım bugün 3.günüm doktor değiştirdim..ve bu doktor bana vajinal enfeksiyonun var dedi..iğne hap fitil verdi..bu ay tedavi olacagımdan bebek olmaz heralde...önümüzdeki ay klomen kullanıcam hayırlısı olsun çok zor bir süreç kızlar en kısa zamanda rabbim bizlerede bagışlasın..benim ilk olacak 4 yıllık evliyim...dayanamıyor insan artık ama bu tedavi işe yarayacak gibime geliyor inşallah olur kızlar...

olumlu düşün bu sefer işe yarayacaktır.

Back
X