Mayısta Hamile Kalanlar :)

SAT 14 mayıs... muhtemelen 28-29 mayısta hamile kaldım... :) Bebeğim Kız. Muhtemel doğum 17 Şubat

hayırlı olsun canım benim bebişimin daha cinsiyeti belli değil daha göstermedi :) inş Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş

slm kizlar bende mayis ayinda hamile kaldim en son regl tarihim 1 mayis .. kismetse prenses bekliyoruz :kedi: yarin 24 haftalik oluyoruz... insallah kazasiz belasiz atlatiriz bugunleri ve bebisleri kucaklarimiza aliriz

Merhaba kizlar, ben de mayis ayinda hamile kaldim. 24 haftamiz bitti. Kizim olucak insallah
:) Dun seker yuklemesi yapildi. Yurt disindayim. burda birimler farkli ama dr normal dedi. Herkese iyi sanslar

ben de mayısta hamıle kalanlardanım:)
şu an 23+4 gunluğuz,bebişim çok şükür gayet sağlıklı,tarama testleri,4 buyutlu taraması hepsi normal çıktı oğluşumun...cuma doktor kontrolumuz var şeker yuklemesi yapılıcak yazarım sonucu yıne.
benım oğlum çok hareketlı ama o kadar kı ilk hareketini 18. haftada hissettım,21. haftada eşim eliyle hissedebılıodu bu hafta ise dışarıdan pıt pıt belli oluyo vurunca:))
bu hareketler sizde ne durumda kızlar?

benimde son sat 5 mayıs şe*ker yüklemem iyi çoktı yarın kontrolüm var kaç gr oldu merak ediyorum.sizinkiler ne kadar?

kizlar bi sorum olucak gercekten kiz bebekler erkek bebeklere göre dahami az hareket ediyorlar eyvahedigeldismile benim minik kizim geceleri cosuyor gün icinde arada pit pitlarini hissediyorum...
erkek bebege hamile olan bi arkadasim hem benden daha erken hissetti hemde daha yogun hissettigini söylüyor bilmiyorumkismile sizde durum nedir??

ben de mayısta hamile kaldım hatta benim de sat 14 mayıs...muhtemel doğum tarihi de 17 - 18 şubat gibi...allah nasip ederse bi kızım olacak...isim neler düşünüyosunuz arkadaşlar?

bende mayıs ayında hamile kalmıştım ama geçen ay oğluşumu kaybettim:)))Allah sizlere bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar.

Back
X